De Stender 20 7891 NB KLAZIENAVEEN

€ 399.500 Kosten koper

Omschrijving

Zeer verzorgd en ruim woonhuis, volledig geïsoleerd en op korte afstand van het centrum!

Gezinnen opgelet! Deze vrijstaande woning is gelegen aan de rand van de woonwijk en onder andere v.v. aangebouwde garage en kantoor/werkruimte. De woning is gebouwd in 1975, doorlopend gemoderniseerd en is gelegen op een goede locatie in een rustige en gewilde woonbuurt. Het geheel is keurig onderhouden en door de jaren heen zijn er tevens vernieuwingen en energiebesparende maatregelen getroffen. Zo zijn er 14 zonnepanelen aanwezig, is er vloerisolatie, dakisolatie en muurisolatie aangebracht en zijn de ramen voorzien van isolatieglas (gedeeltelijk HR++). De tuin biedt veel privacy, is ruim opgezet met perfecte zonligging.

Indeling
begane grond: Royale hal/ entree met toegang tot de provisiekelder, modern toilet met hangtoilet en wastafel, vaste kast, halfopen keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en een combimagnetron. Aansluitend is de woonkamer te bereiken. Door de grote ramen komt er veel licht de woning in en is er van meerdere kanten zicht naar buiten. Vanuit de woonkamer is de aangebouwde werk- /kantoorruimte welke natuurlijk voor diverse doeleinden geschikt is. Vanuit de keuken toegang tot de ruime bijkeuken met cv-opstelling en witgoedaansluiting, tevens doorgang naar de aangebouwde stenen garage.

1e verdieping: overloop, vaste kast, 3 slaapkamers waarvan 2 voorzien van vaste kledingkasten, de badkamer (2012) is functioneel ingericht en voorzien van een douchehoek, wastafel met meubel, 2e toilet en designradiator. Door de royale afmeting van de overloop is het mogelijk een deel hiervan aan te trekken bij de badkamer of het realiseren van een vaste trap naar de zolder.

2e verdieping: via vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Het is tevens mogelijk om een vaste trap te realiseren zodat er een volwaardige verdieping ontstaat.

Bijgebouwen en tuin:
- Aangebouwde stenen garage van circa 24m².;
- Houten schuur/tuinberging van circa 14m²
- Vrijstaande carport van ca 4 x 5 meter;

De tuin is verzorgd aangelegd met een riant terras, diverse struiken, hagen, gazon en met de ligging op het zuiden is het een heerlijke plek om te tuinieren of te genieten van de zon. De kavelgrootte bedraagt in totaal 763m² eigen grond. Het is tevens mogelijk om via de naastgelegen "Dordsedijk" de kavel te bereiken om te parkeren onder de carport.

Informatie:
- Bouwjaar woning 1975;
- Dak-, vloer-, en muurisolatie;
- 14 zonnepanelen met omvormer;
- Energielabel A; volledig geïsoleerd;
- Remeha CV-ketel bouwjaar 2012;
- In 2017 is de toiletruimte en het stuc-werk op de begane grond vernieuwd;
- De dakpannen en boeien zijn in 2013 vernieuwd;
- Begane grond is voorzien van vloerverwarming, PVC vloeren en plavuizen (2017);
- In 2021 is de woning buitenom geschilderd;
- De woning is gedeeltelijk v.v. rolluiken en screens;
- winkels, scholen en sportvoorzieningen op loopafstand gelegen!

Een bezichtiging is zeer de moeite waard en geeft de beste indruk van het complete geheel!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte135 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1975
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact