De Strubben 9 7824 RH EMMEN

€ 475.000 Kosten koper

Omschrijving

Op een prachtige locatie , grenzend aan openbaar groen, staat deze ruime vrijstaande BUNGALOW met aangebouwde garage/berging. Deze bungalow ligt in het groen met privacy, rust en ruimte op een kavel van liefst 1.265 m² eigen grond en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing. Verder zijn er recent 10 zonnepanelen op de woning aangebracht.

De bungalow is dichtbij het overdekte winkelcentrum in de wijk Angelslo gelegen, bij meerdere scholen (basis- en voortgezet onderwijs), buitenschoolse opvang en diverse sportverenigingen. Het gezellige centrum van Emmen is zowel met de fiets, de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het huis is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting de A37. Kortom, alle denkbare voorzieningen tref je op korte afstand aan.

Indeling:
Kelder: Provisieruimte en c.v. berging.

Begane grond: Hal/Entree met plavuizen vloer en garderobe, toilet met fonteintje, meterkast, woonkeuken met inbouwkeuken, bijkeuken, binnendoor naar garage/berging, zeer ruime woonkamer met parketvloer, haardpartij en grote ramen, 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met vaste kastenwand, riante badkamer (voormalige slaapkamer), 2e (eenvoudige)badkamer;

Voorzieningen:
-ruime aangebouwde garage/berging, houtstek en overkapping
-10 zonnepanelen a 400 WP, geïnstalleerd in 2022
-HR c.v. ketel Intergas bwjr circa 2017
-veel ruimte om te parkeren.
-op luttele afstand van alle denkbare voorzieningen

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte156 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1969
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact