De Welhaak 79 7887 HN ERICA

€ 325.000 Kosten koper

Omschrijving

Huizenzoekers op Erica opgelet!
Deze ruime 2 onder 1 kap woning met aangebouwde stenen garage is voorzien van een HR CV-ketel, hybride warmtepomp, lage-temperatuur radiatoren en 17 zonnepanelen, wat heeft geresulteerd in een energielabel A+++! De woning is keurig onderhouden en heeft o.a. een zo goed als nieuwe inbouwkeuken, riante L-woonkamer met erker, moderne badkamer en 3 slaapkamers. Tevens beschikt de woning over 17 zonnepanelen met een totaal vermogen van 6.000 KwH. Het geheel is gelegen in een populaire woonwijk, op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen.

Indeling
begane grond: Royale hal/ entree met toilet en meterkast, door de vele raampartijen is de begane grond een prettige leefomgeving met royale L- woonkamer met erker en een open keuken voorzien van moderne inbouwkeuken (2021) met inductiekookplaat en afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combimagnetron en quooker. Toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluiting en binnendoor naar de garage. De gehele begane grond is voorzien van een mooie laminaatvloer.

1e Verdieping: royale overloop, 3 prima slaapkamers en een badkamer. De moderne badkamer heeft een dubbele wastafel met meubel, douche, 2e toilet en designradiator.

2e Verdieping: via vaste trap naar de ruime zolder met bergruimte. Deze ruimte leent zich uitstekend om nog een extra (slaap)kamer te realiseren.

Tuin: de ruime en verzorgde achtertuin gelegen op het zuiden is v.v. een houten blokhut (3.00 x 3.00 mtr.) en diverse terrassen. De aangebouwde stenen garage (6.90 x 2.90 mtr.) met geïsoleerde openslaande deuren biedt de nodige opslagruimte.

Informatie:
- Energielabel A+++; volledig geïsoleerd geheel;
- Bouwjaar woning 1992; doorlopend gemoderniseerd en verduurzaamd;
- 2016/2023: 17 zonnepanelen en 2 omvormers geplaatst;
- In 2023 is de groepenkast vernieuwd en v.v. 3 fasen;
- De dakgoten en boeidelen zijn van metaal dus onderhoudsarm;
- 2020 is de bitumen van het platte dak vernieuwd en v.v. isolatie;
- Buitenom is in 2022 geschilderd;
- Nieuwe CV-ketel met hybride warmtepomp en LT radiatoren (in 2023 geïnstalleerd);

'op Erica' biedt de nodige voorzieningen zoals een supermarkt, zwembad, basisschool en verschillende sportverenigingen. Emmen en Klazienaveen zijn op ca. 10 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Hoogeveen/ Zwolle/ Groningen en Duitsland middels A37 en N34.

Zeker de moeite waard om deze complete woning te bekijken!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte121 m²
EnergielabelA ++
Bouwperiode1992
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact