Dosterdstraat 11 7894 CP ZWARTEMEER

€ 189.000 Kosten koper

Omschrijving

Huizenzoekers in Zwartemeer opgelet! Op een riante hoekkavel staat deze onderhoudsarme hoekwoning met vrijstaande houten garage en stenen schuur. Het geheel biedt veel mogelijkheden en is gelegen op steenworp afstand van landelijk gebied in een keurige woonwijk. De woning is o.a. voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, doorzon woonkamer, 4 slaapkamers en een ruime tuin. Scholen, winkels en sportvoorzieningen zijn op korte afstand te bereiken. De kavelgrootte bedraagt maar liefst 311m² eigen grond.

Indeling
begane grond: entree/hal, meterkast, toiletruimte, provisiekast, doorzonwoonkamer met laminaatvloer, dichte keuken met functionele inbouwkeuken en divers apparatuur (gaskookplaat, afzuigkap en oven). Het is tevens mogelijk om een doorbraak te maken tussen woonkamer en keuken zodat er een open geheel ontstaat. De begane grond is netjes afgewerkt en biedt, mede door de grote raampartijen, veel lichtinval.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, functionele badkamer in lichte kleurstelling met douche en wastafel. De verdieping is vanwege de rechte wanden praktisch in gebruik en het geheel is netjes afgewerkt.

2e verdieping: via vlizotrap naar zolderberging met CV-ketel en dakraam. Gezien de riante opzet van deze etage, is het mogelijk om een vaste trap te realiseren, eventueel in combinatie met een dakkapel. Hierdoor ontstaat een extra volwaardige en bruikbare verdieping.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het westen met perfecte zonligging en is ruim van opzet. Er is tevens een achterom aanwezig grenzend aan landelijk gebied. Er is tevens een houten garage aanwezig met parkeergelegenheid, deze is via de doorgaande weg te bereiken. De vrijstaande stenen schuur is circa 15m² groot en v.v. elektra.

Informatie
-energielabel
-onderhoudsarme woning, vlakbij centrum, scholen en sport gelegen;
-de woning is netjes onderhouden, voorzien van functionele keuken en badkamer;
-In 2017 is de CV-ketel vernieuwd (Remeha Tzerra);
-2 dakplaten zijn in de loop der jaren een beetje verzakt en dienen eigenlijk te worden vernieuwd;
-de woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
-riante kavel met houten garage en inrit voor meerdere auto's;
-ruime stenen berging van circa 15m² achterin de tuin.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWonen
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte90 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1972
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact