Dosterdstraat 15 7894 CP ZWARTEMEER

€ 169.500 Kosten koper

Omschrijving

Huizenzoekers in Zwartemeer opgelet! Deze goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande stenen schuur is prachtig gelegen aan de rand van de woonwijk en landelijk gebied. De woning is o.a. voorzien van doorzon woonkamer, 4 slaapkamers, grotendeels rolluiken en een prima tuin op het westen. Het geheel is functioneel ingericht, netjes onderhouden en ideaal geschikt voor starters en (jonge) gezinnen. Scholen, winkels en Natuurreservaat "Bargerveen" zijn op korte afstand te bereiken. De kavelgrootte bedraagt 155m² eigen grond.

Indeling
begane grond: entree/hal, meterkast, toiletruimte, provisiekast, doorzonwoonkamer met laminaatvloer, dichte keuken met functionele inbouwkeuken en diverse apparatuur; gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Wanneer je een open geheel wenst is het tevens mogelijk een doorbraak te maken tussen woonkamer en keuken. De begane grond is netjes afgewerkt en biedt, mede door de grote raampartijen, veel lichtinval.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, nette badkamer in lichte kleurstelling met douche en wastafel. De verdieping is vanwege de rechte wanden praktisch in gebruik en het geheel is netjes afgewerkt.

2e verdieping: via vlizotrap naar zolderberging met CV-ketel en nieuw dakraampje. Het is heel goed mogelijk om een vaste trap te realiseren, eventueel in combinatie met een dakkapel. Hierdoor ontstaat een extra volwaardige en bruikbare verdieping.

Tuin:
Verzorgde achtertuin gelegen op het westen met houten schuurtje en vrijstaande stenen berging. Tevens is het mogelijk de woning achterom te bereiken.

Informatie:
- Bouwjaar woning 1972; energielabel D;
- Kavel van 155m² eigen grond;
- De woning is netjes onderhouden, v.v. functionele keuken en badkamer;
- Schilderwerk binnen en buiten is in 2022 uitgevoerd;
- Woning grotendeels voorzien van rolluiken;
- De aanwezige traplift blijft achter bij verkoop;
- In 2021 is de CV-ketel vernieuwd (Vaillant HR);
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbelglas;
- Gunstige ligging t.o.v. centrum, scholen en sport;

Wanneer u een woning zoekt in Zwartemeer, is dit een kans om op een prachtige plek te gaan wonen!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte90 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1972
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact