Eendrachtstraat 86 7887 CX ERICA

€ 375.000 Kosten koper

Omschrijving

Gezinnen opgelet! Op een mooie locatie nabij diverse voorzieningen, wordt deze keurig onderhouden Vrijstaande woning met aanbouw en bijgebouwen te koop aangeboden. Het geheel is gelegen aan een rustige straat, uitkijkend op dierenparkje "het Wildhof", op een kavel van 742m² eigen grond. Met maar liefst 132 m2 woonoppervlakte en 4 slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen. De woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd en in-stap-klaar te noemen. Tevens zijn alle andere voorzieningen, zoals de PLUS-supermarkt, de sportvelden, de sporthal en het openluchtzwembad ook op zeer korte afstand gelegen.

Indeling
begane grond: ruime hal met toilet, meterkast, kelder van 10m² en toegang tot de woon-/ eetkamer met half open keuken. Gezellige woonkamer met houtkachel en grote ramen, daardoor vrij zicht aan de voor- en achterkant. Lichte moderne inbouwkeuken (2019) in hoekopstelling en voorzien van inductiekookplaat met vlakscherm afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Bijkeuken met garderobe, vaste kastenwand, waterpunt en cv-ketel. De voormalig garage is opgedeeld in een kantoor/recreatieruimte en aparte bergruimte.

1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers en de badkamer voorzien van vloerverwarming met ligbad, douche en wastafel met meubel. De verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

2e Verdieping: Via vlizotrap naar bereikbare bergzolder.

Tuin:
Zowel aan de voor- als achterkant ervaart u veel rust en privacy. De woning is omgeven door een keurig verzorgde en praktisch ingedeeld tuin. Diverse terrassen, een strak vormgegeven vijver, gras en straatwerk. Voor ieder wat wils! Tevens aanwezig een vrijstaande stenen schuur met overkapping van 25m² en een houten schuur/ veranda van 25m², af te sluiten met glazen schuifwanden. Echt een plek waar je al vroeg in het voorjaar gaat zitten genieten van het uitzicht. De eigen oprit biedt plaats aan zeker 3 auto's.

Informatie:
- Energielabel A; volledig geïsoleerd;
- Split unit airco op de verdieping;
- 2021 zijn er 12 zonnepanelen geïnstalleerd;
- De prachtige inbouwkeuken is in 2019 vernieuwd;
- De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
- Kunststof goten en -boeien, grotendeels kunststof kozijnen (HR++);
- 2e verdieping te bereiken middels een vlizotrap;
- Gelegen aan een rustige straat, tegenover het Wildhof;
- Nabij alle voorzieningen van het dorp Erica gelegen, sommige bevinden zich zelfs op loopafstand;
- De plaatsen Klazienaveen en Emmen liggen op respectievelijk 5 en 15 autominuten.

Zeker een woning die de moeite waard is om naar "op Erica" te komen!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte132 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1967
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact