Engweg 65 7891 RJ KLAZIENAVEEN

€ 225.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters, jonge gezinnen en senioren opgelet!
Wij bieden te koop aan deze goed onderhouden en moderne 2 onder 1 kap woning met vele extra's zoals een badkamer en slaapkamer op de begane grond. De woning is gelegen in een leuke jaren '50 wijk, op korte afstand van winkels en veel (sport)voorzieningen. Het geheel is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing (gedeeltelijk HR++). De woning is doorlopend gemoderniseerd en tevens vergroot/uitgebouwd. Er is o.a. een ruime woonkamer aanwezig, moderne keuken met apparatuur én een mooie badkamer. Er zijn tevens 3 slaapkamers op de 1e verdieping gesitueerd en via vlizotrap is de riante zolderberging te bereiken. De woning heeft een eigen riante oprit (geschikt voor meerdere auto's) en de kavelgrootte is ruim opgezet; 331m² eigen grond.

Indeling
Onderverdieping: Provisiekelder.

Begane grond: hal/entree, meterkast en trapopgang. De woonkamer is straatgericht met prima lichtinval en is zeer ruim te noemen, dichte (woon)keuken met moderne inbouwkeuken en apparatuur (2020); koelkast, vaatwasser, afzuigkap, gasfornuis en oven. Tussenhal v.v. vaste kastenwand en CV-ketel, moderne badkamer (2020) v.v. ligbad, douchecabine en wastafel met badmeubel, ouder slaapkamer en toiletruimte.

1e verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers van respectievelijk 7, 9 en 10m² en 2 slaapkamers zijn v.v. een vaste kast. Via vlizotrap naar:...

2e verdieping: Ruime zolderberging met dakraam.

Tuin en bijgebouwen
De kavelgrootte bedraagt 331m² eigen grond. Naast de woning is een ruime inrit gerealiseerd en de achtertuin is op het zuiden gelegen. Er zijn tevens 2 stenen schuren gerealiseerd, waarvan één schuur is ingericht als Man-Cave v.v. houtkachel (24m²). De andere schuur/garage (24m²) is ideaal voor opslag van speelgoed/fietsen, tuingereedschap, aanhanger e.d.

Bijzonderheden
-goed onderhouden 2 onder 1 kap woning, riante kavel en in-stap-klaar te bewonen.
-sfeervolle woonkamer, 4 prima slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond).
-moderne keuken met apparatuur (2020) en prachtige badkamer (2020).
-kunststof kozijnen met dubbele beglazing (ged. HR++).
-energielabel D; v.v. dakisolatie, muurisolatie en dubbele beglazing.
-verwarming geschiedt middels radiatoren en gedeeltelijk vloerverwarming.
-Cv-ketel (AWB), bouwjaar 2016 --> huurbasis.
-Winkels en diverse (sport)voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken

Betaalbare 2^1 kap woning, levensloopbestendig, op een mooie locatie. U kunt contact opnemen met kantoor voor het maken van een afspraak.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte109 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1952
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact