Europaweg 116 7766 AM NIEUW-SCHOONEBEEK

€ 425.000 Kosten koper

Omschrijving

Verrassend ruime en instapklare vrijstaande woning met riante aangebouwde garage, landelijk gelegen doch dichtbij het centrum van het dorp op een ruime kavel van circa 1000m² eigen grond. De ruime tuin biedt goede privacy en een vrije woonbeleving met uitzicht op de landerijen. Het geheel is o.a. voorzien van een nieuwe inbouwkeuken, badkamer en vloerverwarming. Tevens is deze woning energiezuinig uitgevoerd (energielabel A) en voorzien van kunststof kozijnen, ramen en goten. Ook zijn er recent (september'23) 8 zonnepanelen geplaatst op het platte dak.

INDELING:
Begane grond: entree/hal met doorgang naar alle vertrekken,(wijn)kelder, woonkeuken, keuken met inbouwkeuken (2021) voorzien van inductiekookplaat, afzuigschouw, vaatwasser, koelkast en combimagnetron, lichte woonkamer met pelletkachel, bijkeuken met aanrechtblad en wasmachineaansluiting, toiletruimte v.v. wandcloset, ruime zitkamer (circa 25m²), binnendoor naar riante garage;

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, respectievelijk groot 25, 12 en 7m² , badkamer met inloopdouche, badmeubel en 2e hangtoilet;

Tuin: de veel privacy biedende tuin biedt voor elk wat wils, Heerlijk tuinieren of genieten van de zon en het uitzicht over de landerijen. Verder zijn er ook veel mogelijkheden voor eigen invulling of het plaatsen van een tuinhuis/berging.

INFO:
-Keurig object, landelijk gelegen dichtbij natuurgebied "Bargerveen";
-Kunststof kozijnen, deuren, ramen, goten etc;
-8 zonnepanelen met omvormer september'23;
-CV-ketel (HR Combi, bouwjaar 2021);
-Er is vloerverwarming op de begane grond gerealiseerd, radiatoren op de verdieping;
-Riante garage (26m²) met elektrische garagedeur;
-Sierhekwerk aan de voorzijde;
-Ruime achtertuin, vrije ligging en veel privacy.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte135 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1955
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact