Evenaar 76 7891 CG KLAZIENAVEEN

€ 425.000 Kosten koper

Omschrijving

Op zoek naar een vrijstaande, oerdegelijke, levensloopbestendige en verrassend ruime woning? Dan bent u bij de Evenaar 76 in het geliefde dorp Klazienaveen aan het juiste adres! Deze traditioneel gebouwde woning heeft veel te bieden, waaronder 2 badkamers (1 op de begane grond), 5 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond, een prachtige serre/overkapping en een geliefde (centrum)locatie. Gezien de goede leefruimte is het huis ook nog eens geschikt voor een breed publiek van gezinnen tot senioren.
De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1965 en doorlopend gemoderniseerd, uitgebouwd en volledig na-geïsoleerd. De laatste verbouwing dateert van 2020. Het geheel is tevens voorzien van 9 zonnepanelen, kunststof kozijnen, dubbele beglazing, rolluiken en airconditioning in zowel woonkamer en ouder slaapkamer (begane grond).

Indeling
onderverdieping: kelderruimte (circa 6m²), ideaal geschikt voor opslag van de boodschappen. Er is tevens een waterontharder gerealiseerd.

begane grond: Hal/entree, meterkast, royale woonkamer met veel lichtinval, erker en openslaande deuren naar de serre/overkapping, half open keuken met complete inbouwkeuken en apparatuur; koelkast, vaatwasser, gaskookplaat met afzuigkap, oven, combi-magnetron en elektrische boiler. Vanuit de keuken naar de ruime tussenhal welke toegang geeft tot toiletruimte, ruime kastenwand v.v. witgoedaansluitingen, CV-ketel (2022), 2 slaapkamers en badkamer. De prachtige badkamer en ouder slaapkamer (17,50m²!) zijn in 2020 gerealiseerd. Tenslotte is er een sfeervolle serre/overkapping met schuiframen gerealiseerd.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een complete en nette badkamer met ligbad, wastafel, toilet en douche. Alle slaapkamers zijn neutraal afgewerkt. Vanwege de rechte wanden zijn de slaapkamers allemaal praktisch in te delen.

Zolder: middels vlizotrap naar de zolderberging. Een ideale aanvulling op uw woongenot!

Tuin: De tuin is onderhoudsarm en compact ingericht. Er is tevens een houten schuur aanwezig (ideaal om te klussen) en een eenvoudige blokhut. Ook de voortuin biedt leuke ruimte en is momenteel als siertuin aangelegd. U leest het al deze tuin heeft voor elk wat wils te bieden van heerlijk klussen in de schuur tot ontspannen in de serre/overkapping. De kavelgrootte bedraagt circa 375m² eigen grond, er is tevens circa 75m² extra in gebruik van de gemeente (gedoogbeleid).

Informatie:
- zeer degelijk traditioneel gebouwd en volledig geïsoleerd vrijstaand woonhuis;
- omstreeks 2010 v.v. nieuwe buitengevels (+ isolatie), dak-, plafond en vloerisolatie;
- kunststof kozijnen met dubbele beglazing; zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren;
- de aangebouwde houten schuur is geïsoleerd en ideaal voor opslag of klusruimte;
- er zijn in 2020, 9 zonnepanelen gerealiseerd (circa 3000KWH);
- in 2020 is de aanbouw gerealiseerd/verbouwd en v.v. bijkeuken, 2 slaapkamers en badkamer;
- verwarming geschiedt middels CV-radiatoren en nieuwe CV-ketel (Remeha CW5, 2022);
- winkels, scholen en sportvoorzieningen op loopafstand gelegen!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte171 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1960
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact