Galop 22 7884 NE BARGER-COMPASCUUM

€ 397.000 Kosten koper

Omschrijving

Is het de unieke locatie? Wellicht de perfecte leefruimte? Misschien de strakke keuken en prachtige badkamer? De extra toegepaste energiebesparende voorzieningen of is het toch het feit dat er een garage én bijkeuken aanwezig zijn? Bij deze keurig onderhouden vrijstaande woning maakt het niet uit want deze heeft het allemaal te bieden! Een combinatie dat niet elke dag voorbij komt en zeker niet zo compleet als deze woning. Het huis is vanaf 2017 tot heden doorlopend en grondig gemoderniseerd waardoor er een strak en instapklaar geheel is ontstaan. De diepe oprit en de garage (35m²) zorgen voor meer dan voldoende functionele ruimte en daarbij grenst de besloten achtertuin aan landelijk gebied. Hoe compleet zoekt u het! Interesse? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Begane grond: entree in de hal met trapopgang, vernieuwd hangtoilet v.v. fontein, meterkast, doorgang naar de straatgerichte L-woonkamer met veel lichtinval, een functionele indeling. Aansluitend is de woonkeuken met kunststof schuifpui en strakke inbouwkeuken te bereiken met 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en veel bergruimte. De zeer functionele bijkeuken is vanuit de keuken te bereiken en v.v. witgoedaansluitingen en 2 vaste provisiekasten. Tenslotte naar de multifunctionele garage van circa 35m². Het is tevens mogelijk om deze ruimte te verbouwen tot slaap- / badkamer, praktijkruimte e.d.
De gehele begane grond is zeer verzorgd, ruim en functioneel opgezet, in neutrale kleurstelling afgewerkt en o.a. voorzien van massieve eikenvloer en plavuizen. De benedenverdieping is gedeeltelijk v.v. vloerverwarming (hal, toilet, keuken, bijkeuken).

Eerste verdieping: overloop met provisiekast en doorgang naar de 3 prima slaapkamers waarbij de ouderkamer is v.v. vaste kastenwand. Alle slaapkamers zijn eveneens neutraal afgewerkt. De prachtige badkamer met dakkapel is de kers op de taart! In 2019 compleet gerenoveerd en v.v. een royaal bad, inloopdouche, hangtoilet en dubbele wastafel met badmeubel. De badkamer is geheel betegeld en er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het heeft goede lichtinval en ventilatie. De verdieping is eveneens verzorgd onderhouden en voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping: vaste vlizotrap naar de zolderverdieping met veel bergruimte.

Tuin: aan de voorzijde biedt de oprit parkeergelegenheid voor meerdere auto's. De tuinen bieden veel privacy, een heerlijk overdekt terras en is grotendeels v.v. gazon. De schuttingen aan de achterzijde zijn recentelijk vernieuwd en vanuit de schuttingdeur stap je gelijk het landelijk gebied in. Kortom prachtig wonen in een keurige woonwijk met het landelijke Drentse leven voor het opsnuiven! Uniek!!

Bijzonderheden: de aangebouwde stenen garage (35m²) is geschikt voor diverse doeleinden (grotendeels geïsoleerd); het huis is traditioneel gebouwd en geheel geïsoleerd; in 2017 v.v. nieuwe inbouwkeuken en apparatuur; energielabel B, nadien zijn er 14 zonnepanelen gerealiseerd (2019); v.v. rolluiken op zowel begane grond als verdieping; het schilderwerk binnen en buiten, het stucwerk op de begane grond, de nieuwe boei-delen rondom, de badkamer en toiletruimte zijn ALLEMAAL in 2019 vernieuwd!!; ideaal gelegen aan de rand van woonwijk grenzend aan de landerijen; enkele dorpsvoorzieningen en basisschool zijn op korte afstand te bereiken; alleen door te kijken krijgt u het juiste beeld dus bel gerust om een kijkje te komen nemen!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte115 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1995
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact