Gebrüder van Eyk Strasse 30  49824 EMLICHHEIM

€ 425.000 Kosten koper

Omschrijving

Grote gezinnen opgelet! Op zoek naar een zeer ruime woning met een hoog afwerkingsniveau?

Op korte afstand van de Nederlandse grens bieden wij deze perfect onderhouden en traditioneel, hoogwaardig gebouwde vrijstaande woning aan in het geliefde dorp Emlichheim. Deze zeer ruime woning is in 2003 gebouwd, volledig geïsoleerd en sindsdien met veel zorg onderhouden. Het geheel staat op een kavel van 1291m² eigen grond met een verzorgde tuin, vijverpartij, vrijstaande houten hobbyruimte/Men-Cave intern gastenverblijf, 26 zonnepanelen in combinatie met accupack (ter overname), 6 slaapkamers en 3 badkamers. Het centrum met diverse winkeltjes en supermarkten is op korte afstand te bereiken.

Indeling
Begane grond: entree, hal met vide, toiletruimte v.v. wandcloset, urinoir en fonteintje, meterkast, royale woonkamer (ca. 42 m²) met schoorsteenkanaal (thans niet in gebruik). Door de vele ramen komt er veel licht binnen. Vanuit de woonkamer is de gezellige woonkeuken met hoogwaardige complete inbouwkeuken bereikbaar. Op de begane grond bevinden zich verder nog de bijkeuken met witgoedaansluitingen en achteruitgang. Het gastenverblijf is buitenom te bereiken (dit kan tevens ook vanuit binnen) en v.v. hal, toiletruimte, prima woonkamer, dichte keuken met moderne inbouwkeuken, bijkeuken, slaapkamer en eenvoudige badkamer. De begane grond is keurig onderhouden en v.v. nette plavuizen vloeren.

Eerste verdieping: overloop, separate toiletruimte, ruime ouderslaapkamer (22m²) met badkamer ensuite. De badkamer is zeer riant te noemen en v.v. whirlpool, douchecabine, badmeubel en wastafel. 4 royale kinderkamers (ca. 13, 15, 20 en 21 m²), functionele badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel. De verdieping is ook erg ruim, sfeervol en functioneel opgezet.

Tweede verdieping: via vlizotrap naar de volwaardige zolderberging (circa 32m²), v.v. Cv-ketel, boiler en accupack + omvormer. Deze etage leent zich uitstekend voor opslag van spullen e.d. en is volledig begaanbaar.

Buitenruimte:
In de tuin is voor de heerlijke zomerse dagen een overkapping over het terras geplaatst. Er zijn diverse andere terrasjes aanwezig om van de zon te kunnen genieten. De siertuin is onder architectuur aangelegd met verschillende hagen, struiken, borders en prachtige vijverpartij. De vijver is ideaal geschikt voor grote vissen en wordt middels filtersysteem schoongehouden. In 2021 is er een degelijke eiken houten schuur met veranda gerealiseerd. Deze ruimte is geïsoleerd, v.v. elektra en wordt thans gebruikt als Men-Cave/hobbyruimte. Er is tevens ruimte gerealiseerd voor opslag van tuingereedschap, fietsen e.d. De inrit aan de voorzijde biedt ruimte voor meerdere auto's, camper, caravan e.d. Het geheel is erg ruim en praktisch ingericht!

Bijzonderheden:
- De woning is ideaal geschikt voor grote gezinnen, samengestelde gezinnen en senioren:
- Woonoppervlakte 320m², inhoud 1227m³ en kavel 1291m² eigen grond (veel privacy);
- Energielabel C (in 2015 aangevraagd); nadien zijn er zonnepanelen geïnstalleerd;
- In 2021 is de woning v.v. 26 zonnepanelen en accupack (tbv opslaan van opgewekte energie) (huurbasis);
- In 2021 is de oorspronkelijke garage verbouwd tot gastenverblijf (inpandig en volledig geïsoleerd)
- Het is tevens mogelijk om de garage weer in oorspronkelijke staat terug te brengen;
- de begane grond en 1e verdieping zijn v.v. vloerverwarming;
- de woning is rondom voorzien van rolluiken; koperen goten en hemelwaterafvoeren;
- goede verbinding naar Schoonebeek, Coevorden en Emmen;
- het dak is voorzien van hoogwaardige verglaasde dakpannen;
- woning maakt een zeer verzorgde en luxe indruk.


Vraagprijs € 465.000,-- k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3,00%

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte320 m²
EnergielabelB
Bouwperiode2003
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact