Haselackers 55 7824 LL EMMEN

€ 189.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet. Keurige woning met stenen schuur en garagebox!

Deze ruime gezinswoning met vrijstaande stenen schuur en nabij gelegen garagebox is gelegen op een mooie locatie in de wijk Angelslo te Emmen. De woning is gebouwd omstreeks 1971, perfect onderhouden en doorlopend gemoderniseerd. Het geheel is onder andere v.v. ruime L-woonkamer, half open keuken met inbouwapparatuur, 3 prima slaapkamers en een complete badkamer. Ook zijn er energiebesparende maatregelen getroffen; zo zijn de gevels en vloeren na-geïsoleerd en is de woning v.v. isolerende beglazing. De tuin is gelegen op het zuiden met perfecte zonligging en voldoende privacy. Als kers op de taart is de garagebox (circa 17m²) om de hoek gelegen.

Deze woning maakt deel uit van het complex ‘VvE Haselackersflat’ die zorgt draagt voor het onderhoud van gevels, daken en de opstalverzekering. Hiervoor betaalt u een ledenbijdrage van circa €100,- per maand.
De gewilde wijk Angelslo met alle normale voorzieningen en scholen op fietsafstand. Het centrum van Emmen is goed bereikbaar en ook de uitvalswegen naar Duitsland en Hoogeveen zijn goed bereikbaar.

Indeling
Begane gerond: Hal/entree, Cv-berging, meterkast, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, half open keuken met inbouwkeuken en apparatuur; koelkast, vaatwasser (2022), vriezer, keramische kookplaat, afzuigkap (2022) en oven, aansluitend is de riante L-woonkamer te bereiken met tuindeur naar het aangrenzende terras en de tuin. De begane grond is netjes afgewerkt en v.v. laminaatvloeren. De goede lichtinval en het goede contact met buiten zorgt voor een ruimtelijk gevoel!

Verdieping: Ruime overloop, 3 prima slaapkamers van circa 10, 14 en 15m² (allen v.v. vaste kastenwand) en complete badkamer v.v. ligbad, douchecabine, dubbele wastafel, toilet en designradiator.

bijgebouwen:
-nabij gelegen stenen garagebox, v.v. betonvloer, elektra en circa 2,91 * 5,70 meter (17m²).
-stenen berging, circa 4,10 * 3,73 (15m²), ideaal geschikt voor tuingereedschap, werkbank e.d.

Bijzonderheden
* De tuin is gelegen op het zuiden en heeft een goede bezonning;
* Actieve en gezonde VvE , ledenbijdrage VvE ± €100,- per maand;
* De VvE draagt de zorg voor het 'buiten' onderhoud (o.a. dak en gevels, opstal- en glasverzekering);
* 3 ruime slaapkamers en complete badkamer;
* Verwarming middels CV-radiatoren (Remeha Quinta, bouwjaar 2004);
* De woning is gedeeltelijk v.v. elektrische screens en zonwering;
* Energielabel C (gevel, vloer en glasisolatie).

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte117 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1969
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact