Helmstok 16 7891 MV KLAZIENAVEEN

€ 450.000 Kosten koper

Omschrijving

Een heerlijke parkachtige locatie aan de rand van Klazienaveen!

Op zoek naar een perfect duurzaam vrijstaand woonhuis, gelegen op een toplocatie, met alle voorzieningen op de begane grond? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze keurige vrijstaande SEMI-BUNGALOW met aangebouwde garage en carport. Deze fraaie traditioneel gebouwde woning grenst aan een bosrand, landerijen en openbaar groen. Het geheel is gelegen aan de rand van een jonge kindvriendelijke woonwijk. De woning is o.a. onderhoudsarm uitgevoerd (kunststof kozijnen met HR beglazing) en tevens voorzien van Lucht/water warmtepomp en 54 zonnepanelen, wat heeft geresulteerd in een energielabel A++! De begane grond is voorzien van vloerverwarming en de verdieping v.v. radiatoren. De kavelgrootte bedraagt 532m² eigen grond en de keurig onderhouden tuin is gelegen op het zuiden. Het complete centrum, sportvoorzieningen en scholen van Klazienaveen zijn op korte afstand te bereiken. Wakker worden van de vogels en genieten van de natuur? Het kan hier.

Indeling
begane grond: hal/entree, meterkast, provisiekelder, toiletruimte v.v. hangtoilet, prima slaapkamer (14m²) met inloopkast en kledingkast, vanuit de slaapkamer naar badkamer ensuite en is v.v. douchecabine en wastafel met meubel, lichte en ruime L-vormige woonkamer, aansluitend is de woonkeuken met functionele inbouwkeuken in hoekopstelling te bereiken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser, bijkeuken met witgoedaansluitingen en via binnendoor naar de stenen garage. De begane grond is afgewerkt in neutrale kleurstelling en verkeert in een verzorgde staat van onderhoud.

1e verdieping: overloop, CV-berging, 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 24m² en 26m². Gezien de ruime opzet is het mogelijk om 1 of 2 extra kamers te realiseren, functionele badkamer in lichte kleuren met ligbad, douchecabine, hangtoilet en wastafel. Ook de eerste verdieping biedt een zee van ruimte en is functioneel ingedeeld.

2e verdieping: via vlizotrap naar ruime zolderberging.

Tuin: de verzorgde tuin is rondom het huis gelegen en biedt voor elk wat wils. De riante oprit is geschikt voor meerdere auto's maar ook een camper kunt u hier gerust parkeren. In de achtertuin is een vrijstaand houten tuinhuis aanwezig en een mooie broeikas en gezien de gunstige ligging is er altijd een zonnig of schaduwrijk plekje te vinden. De privacy aan zowel de voor- als achterzijde van het huis is heel goed te noemen en u ervaart een groene en vrije woonbeleving. Vanuit de achtertuin loopt u rechtstreeks de natuur in!

Informatie:
- de begane grond is voorzien van plavuizen en vloerverwarming;
- volledig geïsoleerd (energielabel A++) met 54 zonnepanelen en L/W warmtepomp;
- warm water gaat via 2 elektrische boilers;
- De woning heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing, kunststof goten en boeien, dus onderhoudsarm;
- Kaveloppervlakte van 532m² en prachtige ligging met tuin op het zuiden;
- Veel leefruimte; geschikt voor een breed publiek vanwege alle voorzieningen op de begane grond;
- De garage is in spouw uitgevoerd, v.v. betonvloer en elektrische deur (circa 22m²);
- Er is aan de voorzijde een carport aanwezig van circa 17m².

de vele voorzieningen van Klazienaveen zijn nabij gelegen. Zeer uitgebreid centrum met o.a. supermarkten, overdekt zwembad, voorgezet onderwijs en natuurreservaat "Het Bargerveen"; Emmen bevindt zich op ca. 10 minuten rijden met de auto; goede uitvalswegen richting Zwolle/Groningen en Duitsland middels o.a. de A37.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWonen
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte150 m²
EnergielabelA ++
Bouwperiode1999
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact