Kamerlingswijk WZ 131 7894 AR ZWARTEMEER

€ 325.000 Kosten koper

Omschrijving

Wat een uitzicht! Hier wil je toch elke dag van genieten! Vrijstaand en landelijk wonen aan een rustige doorgaande weg op loopafstand van natuurreservaat "Bargerveen".
Deze royale woning met maar liefst 155m² woonoppervlakte staat op een kavel van 1450m² eigen grond en tevens zijn er diverse bijgebouwen aanwezig. De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1958, is eenvoudig uitgevoerd en in 2004 uitgebouwd/vergroot. Destijds is tevens het dak vernieuwd en v.v. isolatieplaten en nieuwe dakpannen. Vanaf de voorzijde biedt de woning vrij uitzicht over de "velden". Een prachtig gebied in het mooie Drenthe!

Indeling
Onderverdieping: provisiekelder (circa 4m²).

Begane grond: hal/ entree met toegang naar de bijkeuken met daar de aansluitingen voor het witgoed, de CV-ketel, een separaat toilet en een compacte functionele badkamer met douche en wastafel. Aan de achterkant bevindt zich de woonkeuken met eenvoudige inbouwkeuken voorzien van koelkast, keramische kookplaat met afzuigschouw, oven en vaatwasser. De woonkamer is ruim te noemen (circa 30m²), is v.v. rookkanaal en heeft door de vele ramen een prettige lichtinval. Grenzend aan de woonkamer is nog een extra (werk)kamer van circa 6m² aanwezig, ideaal voor bijv. een speel/- gamekamer of kantoor aan huis.

1e Verdieping: overloop, maar liefst 5! slaapkamers, functionele badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping: Middels vlizotrap naar ruime zolderberging.

Tuin met bijgebouwen: De tuin is rondom de woning gelegen met diverse terrassen, gazon en biedt veel privacy. De naastgelegen inrit biedt ruimte voor meerdere auto's. Er is tevens een stenen schuur/garage aanwezig met elektrische deur, zolder en circa 35m² groot. Er is tevens een 2e berging aanwezig, deze ruimte dient eventueel nog te worden afgebouwd (thans casco uitgevoerd) en v.v. toilet, veranda en zolder. Er zijn 2 separate opritten gerealiseerd met 2 carports. Er is tevens een well/grondwaterbron aanwezig.

Bargerveen – ’t Veenland
Het Bargerveen, het gebied voor de woning, valt onder Natura 2000. Dit is een schitterend natuurgebied. Een oase, rust- en broedplaats voor veel vogels, ganzen, vlinders en libellen. Een prachtig stuk natuur met een enorme biodiversiteit, oftewel variatie aan dieren en planten. Een gebied waar je ook heerlijk kunt wandelen of fietsen. ‘Natuur moet je ervaren.’

Informatie
Let op! de woning wordt verkocht onder de AS IS WHERE IS clausule.
Een AS IS WHERE IS clausule houdt kort gezegd in dat koper het verkochte aanvaardt in de toestand waarin het verkochte zich ten tijde van de koop bevindt (juridisch, technisch) en dat verkoper geen garanties geeft met betrekking tot het verkochte.

Bijzonderheden
- Bouwjaar circa 1958;
- Ideale woning voor grote gezinnen;
- Cv-ketel Nefit HR bouwjaar 2017 (in eigendom);
- Keuken en badkamer zijn functioneel te noemen;
- In 2004 is de woning vergroot en zijn er nieuwe dakpannen met isolatie geplaatst;
- Grotendeels voorzien van rolluiken, houten kozijnen en isolerende beglazing;
- Klazienaveen en Emmen op ca. 5 en 20 autominuten gelegen;
- Uitvalsweg (A37) nabij gelegen;

Wij maken graag een afspraak om u alle mogelijkheden van deze woning te laten zien!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte155 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1958
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact