Kiel 3 7891 MT KLAZIENAVEEN

€ 365.000 Kosten koper

Omschrijving

Huizenzoekers in Klazienaveen opgelet.
Prachtig wonen aan de rand van deze gewilde woonwijk in Klazienaveen! Deze goed geïsoleerde woning (energielabel B) is traditioneel gebouwd in 1994 en is gelegen in een rustig hofje nabij de bossen. Het betreft een keurig onderhouden vrijstaande Semi-Bungalow met aangebouwde stenen garage, carport en aluminium veranda. De woning is o.a. voorzien van ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond, 3 slaapkamers op de verdieping en een extra badkamer. De woonkamer is straatgericht gesitueerd en via suitedeuren is de aangrenzende woonkeuken te bereiken. De compacte tuin is rondom de woning gelegen en de kavelgrootte bedraagt 495m² eigen grond.

Indeling:
Begane grond: hal/entree, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, ruime slaapkamer met toegang tot de verzorgde badkamer met douchecabine, wastafel, ligbad en toilet. Speels ingedeelde woonkamer met parketvloer en schuifpui naar het terrasje, via de suitedeuren naar de woonkeuken in hoekopstelling voorzien van koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Bijkeuken met wasmachineaansluiting, keukenblokje en CV-berging. Binnendoor naar de riante garage.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers met dakramen en bergruimte achter de knieschotten, badkamer met 2 wastafels, douchecabine en toilet. Beide badkamers zijn uitgevoerd in hetzelfde tegelwerk en sanitair, wat zorgt voor een rustig geheel.

Zolder: via vlizotrap naar bereikbare bergzolder.

Tuin en garage: rondom de woning is een verzorgde tuin aangelegd met diverse terrassen. De achtertuin is gelegen op het zuiden en zorgt voor een goeie bezonning. Tevens biedt de aangebouwde aluminium veranda de welkome plek om in de schaduw te kunnen zitten. De aangebouwde stenen garage is circa 24m² groot, is in spouw uitgevoerd (geïsoleerd) en tevens voor meerdere doeleinden geschikt (garage, salon, slaapkamer, werkruimte etc.).

Informatie:
- Bouwjaar 1994; volledig geïsoleerd en keurig onderhouden geheel;
- Grotendeels kunststof kozijnen met dubb. beglazing; ged. houten kozijnen met dubb. beglazing;
- De begane grond is grotendeels voorzien van rolluiken;
- Er zijn 4 slaapkamers aanwezig, 2 complete badkamers;
- Woonoppervlakte 173m², inhoud 645m³ en kavel 495m² eigen grond;
- De aangebouwde garage is in spouw uitgevoerd, 7,0 x 3,5m;
- Energielabel B (gunstig energielabel, lage stookkosten);
- Verwarming middels CV-radiatoren en HR-Combiketel (2011);
- Natuur/park/bossen op circa 200 meter afstand gelegen;
- Het moderne centrum, scholen en sport op fietsafstand gelegen;


Kortom een woning die zeker de moeite waard is om te bekijken! We maken graag een afspraak.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte173 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1994
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact