Kniepveen 2 7894 DP ZWARTEMEER

€ 375.000 Kosten koper

Omschrijving

Op een fantastische locatie, aan de rand van de nieuwbouwwijk én grenzend aan uitgestrekte landerijen, wordt deze vrijstaande woning met stenen garage te koop aangeboden. Het geheel is traditioneel gebouwd omstreeks 2012, volledig geïsoleerd (energielabel A+) en tevens v.v. extra energiebesparende voorzieningen. Het woonhuis is o.a. voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, vloerverwarming op de begane grond, 2 split-unit-airco's en 21 zonnepanelen (in eigendom). Er zijn in totaal 5 slaapkamers aanwezig (waaronder 1 op de begane grond) en er is werkruimte gecreëerd op de overloop. De achtertuin ligt op het zuiden en achter het huis is een riante terrasoverkapping met tuindeuren naar de keuken.
Het geheel is op steenworp afstand gelegen van het uitgestrekte natuurreservaat "Bargerveen" met haar prachtige fiets- en wandelroutes. Kortom een volledig geïsoleerd, gemoderniseerd en vrijstaand huis op een geliefde locatie! De kavelgrootte bedraagt 434m² eigen grond.

Indeling:
Begane grond: hal/entree met meterkast en toiletruimte, slaapkamer (ca. 12m²), riante woonkamer met sfeervolle erker (ca. 32m²), open keuken met inbouwkeuken en inbouwapparatuur; koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven. De keuken is tevens v.v. openslaande tuindeuren, aansluitend is de bijkeuken met achterom te bereiken v.v. CV-ketel (2022) en witgoedaansluitingen. De begane grond is ruimtelijk ingericht, is v.v. veel lichtinval en het geheel is netjes onderhouden.

1e verdieping: overloop met compacte werkruimte, 4 prima slaapkamers van respectievelijk ca. 12, 12, 13 en 14m², zeer grote badkamer v.v. dakkapel, whirlpool, douche, toilet en badmeubel. De verdieping is tevens netjes afgewerkt en biedt veel lichtinval. Via vlizotrap naar:...

2e verdieping: ruime zolderberging, volledig begaanbaar en hier is de omvormer gerealiseerd.

Tuin: de veel privacy biedende tuin biedt voor elk wat wills en is compact ingericht. Gezien de groene opzet en de besloten beleving ervaart u veel rust en is er echt een eigen "plekje" gerealiseerd. De oprit aan de voorzijde van het huis biedt ruimte voor meerdere auto's en de tuin is vrijwel geheel rondom het huis gelegen. De bezonning van de tuin is ook prettig waarbij u kunt kiezen tussen de zon of de schaduw al naar gelang uw voorkeur. Er is tevens drainage in de tuin gesitueerd.
De stenen garage is circa 28m² en geschikt voor het stallen van één auto of bijvoorbeeld voor opslag van speelgoed, fietsen e.d. Deze ruimte is niet geïsoleerd, echter behoort dit wel tot de mogelijkheden. De aanwezige unit in de tuin wordt eventueel ter overname aangeboden.

Bijzonderheden
-De woning is oorspronkelijk gebouwd in 2012, uitstekend geïsoleerd (energielabel A+);
-Er zijn 5 slaapkamers, een riante badkamer en veel bergruimte aanwezig;
-De kavel grenst aan landelijk gebied (vrij uitzicht), heerlijke ligging!;
-Verwarming geschiedt middels vloerverwarming, radiatoren en 2x airco's;
-Er zijn maarliefst 21 zonnepanelen aanwezig en 2 omvormers (in eigendom);
-Landelijk gebied; korte afstand van centrum Zwartemeer en Klazienaveen.
-Gelegen nabij meerdere groenstroken/speeltuinen alsmede het Bargerveen; 2 basisscholen op loopafstand.
-Goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels de A37.

Alleen een kijkje geeft de enige juiste indruk van dit keurig onderhouden geheel!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte157 m²
EnergielabelA +
Bouwperiode2012
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact