Laan van het Kinholt 577 7823 GN EMMEN

€ 239.500 Kosten koper

Omschrijving

Woningzoekenden in Emmen opgelet; In-stap-klaar --> verhuizen maar!

Het is fijn wonen grenzend aan openbaar groen op deze hoeklocatie in de woonwijk Emmerhout. De ruime hoekwoning staat op een kavel van 180m², de tuin ligt op het zuiden en aan de voorzijde is er een extra stenen berging. Binnendoor is de voormalige garage(box) bereikbaar, deze is nu in gebruik als bijkeuken/ 'men-cave' maar eenvoudig weer als garage om te bouwen. De prachtige, in 2023, vernieuwde badkamer is een echte aanwinst voor de woning. Er zijn tevens energiebesparende voorzieningen getroffen; in 2023 is de woning o.a. voorzien van nieuwe dakbedekking met isolatie, nieuwe Cv-ketel, realisatie van 2 split-unit airco's en er zijn maar liefst 12 zonnepanelen geplaatst (energielabel C).

Indeling
begane grond: overdekte entree, hal, meterkast, woonkeuken met nette inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van koelkast en vaatwasser (deze zijn nieuw) 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en oven, toilet met fonteintje, royale woonkamer met pelletkachel en toegang tot de tuin met overkapping.

1e Verdieping: via vaste trap in de keuken bereik je de overloop met vaste kasten, 3 ruime slaapkamers, en een 'walk-in-closet'. De badkamer is nieuw en biedt alle luxe met ruime douchehoek, 2e toilet en dubbele wastafel met verlichte spiegel.

Tuin: De tuin heeft een fijne zonligging, biedt voldoende privacy en is v.v. een achterom. Recentelijk is er een riante overkapping aan de achterzijde gerealiseerd. Een fijn stekkie om in het voorjaar en de zomermaanden te vertoeven. De tuinen zijn onderhoudsarm ingericht. Aan de voorzijde is een stenen berging aanwezig, ideaal voor opslag van fietsen, speelgoed en tuinmeubilair.

De ligging in woonwijk Emmerhout is ook goed te noemen; alle voorzieningen zoals o.a. supermarkten, basisscholen, ziekenhuis, goede busverbinding met Emmen centrum en tevens de aansluiting op de Rondweg zijn op korte afstand bereikbaar. Voor de natuurliefhebber zijn de uitgebreide bosgebieden voor wandelingen en fietstochten heerlijk!

Informatie:
- Bouwjaar 1973; doorlopend gemoderniseerd;
- Extern geschilderd in 2020;
- 2023: nieuwe dakbedekking (bitumen) met isolatie;
- 2023: 12 zonnepanelen met omvormer; 2 split airco's;
- 2023: nieuwe badkamer v.v. douchehoek, toilet en badmeubel;
- Gehele woning is v.v. dubbele beglazing;
- Begane grond is nagenoeg geheel voorzien van een moderne PVC vloer;
- CV-ketel Intergas HRE, bouwjaar 2023;
- Energielabel C; v.v. dakisolatie, dubbele beglazing, zonnepanelen;
- De tuin ligt op het zuiden en aan de voorzijde is er een extra stenen berging.
- Nabij het wijkwinkelcentrum, basisschool, gezondheidscentrum, sportvoorzieningen gelegen.


Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte124 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1973
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact