Langestraat 17 7891 GA KLAZIENAVEEN

€ 545.000 Kosten koper

Omschrijving

Drenthe op zijn best! Deze vrijstaande, oerdegelijk, doorlopend gemoderniseerde en goed onderhouden woning heeft zeer veel te bieden.

Prachtig vrij gelegen op een perceel van 1750 m² eigen grond, staat deze vrijstaande woning met o.a. een ruime aangebouwde garage/schuur met riante zolderberging, dubbele carport en vrijstaand overdekt terras. De mogelijkheden van deze woning zijn divers; geschikt voor gezinnen, wonen met werken aan huis, slapen en baden op de begane grond. De oorspronkelijke woning is traditioneel gebouwd in 1952 en daarna doorlopende verbouwd en gemoderniseerd. Deze woning is v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing en de Cv-ketel is in 2017 vernieuwd. Er zijn tevens energiebesparende maatregelen getroffen; 15 zonnepanelen, in eigendom!
De woning is o.a. voorzien van een ruime woonkamer met houtkachel, ruime woonkeuken met plavuizen vloer en inbouwkeuken, voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron, 3 prima slaapkamers op de verdieping. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de recreatie vaarverbinding. Rondom de woning kunt u genieten van de rust, het vrije gevoel en dit alles toch maar een paar minuten gelegen van het centrum en diverse voorzieningen.

Indeling
Begane grond: ruime hal/entree met plavuizen vloer, woonkeuken met plavuizenvloer en kelderruimte, straat gerichte woonkamer met laminaatvloer en schoorsteenaansluiting, badkamer, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, meterkast, en terrasdeur naar overdekt terras, binnendoor naar de bijkeuken en de zeer ruime inpandige garage/schuur, circa 75 m2 met zolderberging. De garage is voorzien van een betonvloer met geïsoleerd dak en via een vaste trap is de zolderberging te bereiken. Aangrenzend is een dubbele carport met betonvloer aanwezig

Verdieping: overloop met ruime inloopkast en 3 slaapkamers met laminaatvloer

Tuin: De tuin is op het zuiden gelegen, voorzien van gazon, ruime inrit en parkeermogelijkheden.

Bijzonderheden:
-Garage/schuur gebouwd in 2017
-Energielabel C,
-Dakisolatie en grotendeels muur- en vloer isolatie;
-15 zonnepanelen (2021)
-HR c.v. ketel 2017
-Rolluiken aanwezig
-Airco en houtkachel aanwezig.
-Vrij gelegen en toch maar enkele minuten van het centrum

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte121 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1952
Refresh to make it work.

Plan een bezichtiging
voor: Langestraat 17

Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact