Langestraat 72 7891 GD KLAZIENAVEEN

€ 500.000 Kosten koper

Omschrijving

Veel leefruimte, Privacy, rustiek gelegen, leuke groene en ruime tuin, horeca met terrasjes en winkels op loopafstand, 14 zonnepanelen, deze vrijstaande woning heeft het allemaal!

Op toplocatie aan vaar- en viswater in het moderne centrum van Klazienaveen, bieden wij te koop aan deze vrijstaande SEMI-BUNGALOW met aangebouwde garage en houten tuinberging. Deze goed onderhouden woning is oorspronkelijk gebouwd eind jaren '70. Het geheel is o.a. voorzien van slaapkamer en badkamer op de begane grond, riante woonkamer met aansluitend een dichte keuken en 3 slaapkamers op de verdieping. De ligging is prachtig in een rustig straatje met een vrije beleving aan de voorzijde. De riante achtertuin is op het zuiden gelegen, v.v. diverse terrassen, borders, gazon en struiken. Het betreft een prachtige diepe tuin met veel privacy! De kavelgrootte bedraagt maar liefst 1325m² eigen grond! Er zijn recentelijk 14 zonnepanelen gerealiseerd (in eigendom).

Indeling
Onderverdieping: via vaste trap is de kelderruimte van circa 12m² te bereiken. Deze functionele ruimte is ideaal geschikt voor het opslaan van de boodschapjes.

Begane grond: Riante hal/entree, meterkast, toiletruimte, garderobe-nis, slaapkamer (ca. 12m²), nette badkamer v.v. inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en vloerverwarming. Ruime en lichte L-woonkamer met houtgestookte haard, houtenplanken vloer en schuifpui naar het riante aansluitende terras, dichte keuken met eenvoudige inbouwkeuken en vernieuwd apparatuur; koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven (2020). Aansluitend is de achterhal te bereiken met CV-berging, bijkeuken met witgoedaansluitingen en vaste kast. Tenslotte binnendoor naar de aangebouwde stenen garage (16m²). De bijkeuken, achterhal, badkamer (begane grond) en keuken zijn allen v.v. vloerverwarming.

1e verdieping: overloop met ruime vide, 3 ruime slaapkamers van circa 10, 10 en 17m², waarvan de ouderslaapkamer is v.v. bergruimte achter het "knieschot". Er is tevens een ruim balkon aanwezig, te bereiken via een slaapkamer. Vanaf de overloop is tevens een zolderkamer te bereiken met klein dakraampje. Tenslotte is de badkamer te bereiken; deze is eenvoudig maar netjes uitgevoerd en v.v. douchehoek, wastafel en toilet.

Tuin: de prachtige tuin is de kers op de welbekende taart; keurig aangelegd en onderhouden, veel privacy, rust, diverse terrassen en borders. De zonligging is ook goed te noemen; de achtertuin is op het zuiden gelegen. De voortuin is tevens netjes onderhouden. De naastgelegen inrit biedt ruimte voor parkeren van 2 auto's. Vanwege de opzet van de tuin kunt u heerlijk privé zitten en direct genieten van uw eigen stekkie!

Bijzonderheden
-de woning is voorzien van 14 zonnepanelen, dubbele beglazing (ged. HR++), muur- en dakisolatie;
-verwarming geschiedt middels heteluchtverwarming, gedeeltelijk vloerverwarming, warm water via CV-ketel (2015);
-de woning is gedeeltelijk v.v. rolluiken en aan de achterzijde zijn 2 elektrische zonneschermen gerealiseerd;
-de zinken goten zijn recentelijk vernieuwd; boeidelen zijn recentelijk gedeeltelijk vernieuwd;
-de woning is in april 2023 voorzien van 14 zonnepanelen en omvormer (circa 5500 kwh opbrengst);
-het huis biedt mogelijkheden voor werken aan huis of voor een slaapkamer met badkamer op de begane grond;
-aangebouwde stenen garage is in spouw uitgevoerd, circa 16m² groot v.v. betonvloer en elektra;
-de woning is gelegen aan de recreatieve vaarverbinding en nabij winkels, scholen en sport!

Ligging: Het dorp kenmerkt zich door o.a. het ruime winkelaanbod, vele sportverenigingen, meerdere basisscholen, voortgezet onderwijs, natuurreservaat Bargerveen (2.100 ha groot) en overdekt zwembad. Emmen met voorzieningen zoals het Scheper - Treant ziekenhuis, treinstation, het "Atlas Theater" en "Wildlands" ligt op 10 autominuten.

LEUK OBJECT MET BADEN EN SLAPEN OP DE BEGANE GROND!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte168 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1977
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact