Meerwijk NZ 17 7894 AV ZWARTEMEER

€ 265.000 Kosten koper

Omschrijving

Vanwege de vele reacties is het niet meer mogelijk een bezichtiging in te plannen!

Liefhebbers van rust en privacy opgelet!
Fascinerend uitzicht over het Bargerveen, een schitterend en aantrekkelijk natuurgebied.
Deze vrijstaande woning uit de jaren 30 is voorzien van o.a. slaap- en badkamer op de begane grond, een vrije ligging aan de voorzijde, is gelegen nabij het centrum én heeft een kavel van liefst 678m² eigen grond. Er zijn kunststof kozijnen met HR++ beglazing aanwezig alsmede houten kozijnen met dubbele beglazing. De woning is tevens duurzaam uitgevoerd en prima geïsoleerd; er zijn 10 zonnepanelen aanwezig (2020), dakisolatie, grotendeels bodemisolatie en muurisolatie.

Op de begane grond heeft deze vrijstaande woning de beschikking over een straatgerichte woonkamer, woonkeuken met eenvoudige inbouwkeuken en apparatuur, slaapkamer/kantoor, functionele badkamer, toilet en achterhal/bijkeuken. Op de verdieping zijn nog eens 2 slaapkamers aanwezig.

Indeling
Begane grond: hal/ entree, ruime woonkamer met eiken planken vloer, dichte keuken met eenvoudige inbouwkeuken in U-opstelling en v.v. inductiekookplaat en afzuigkap, werk-/ slaapkamer, grote bijkeuken met witgoedaansluiting, CV-ketel en ruimte voor de overige keukenapparatuur, badkamer met douche (well fair) en wastafelmeubel, separaat toilet. De begane grond is netjes onderhouden en neutraal afgewerkt.

Verdieping: trap naar de royale overloop met dakkapel en toegang tot de 2 slaapkamers, waarvan 1 met bergruimte achter de knieschotten.

Tuin met bijgebouwen: De tuin is rondom de woning gelegen met diverse terrassen, gazon, borders en biedt veel privacy. De naastgelegen inrit biedt ruimte voor meerdere auto's. Er is tevens een stenen schuur/garage aanwezig met elektrische deur, zolder en circa 29m² groot. De naastgelegen blokhut met veranda is ideaal geschikt voor opslag van het tuingereedschap. Vanaf de voorzijde biedt de woning vrij uitzicht over de "velden" met diverse wandel- en fietspaden. Een prachtig gebied in het mooie Drenthe!

Bargerveen – ’t Veenland
Het Bargerveen, het gebied voor de woning, valt onder Natura 2000. Dit is een schitterend natuurgebied. Een oase, rust- en broedplaats voor veel vogels, ganzen, vlinders en libellen. Een prachtig stuk natuur met een enorme biodiversiteit, oftewel variatie aan dieren en planten. Een gebied waar je ook heerlijk kunt wandelen of fietsen. ‘Natuur moet je ervaren.’

Bijzonderheden:
- de woning is traditioneel gebouwd omstreeks 1931 en doorlopend gemoderniseerd;
- er zijn 3 slaapkamers aanwezig, waarvan 1 is gesitueerd op de begane grond;
- v.v. 10 zonnepanelen (op huurbasis), muurisolatie, dakisolatie en (ged.) bodemisolatie;
- het geheel is v.v. kunststof bakgoten, gedeeltelijk kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- in 2008 is de dakbedekking vernieuwd en v.v. isolatie;
- in 2022 is de riolering vernieuwd en schilderwerk aan de buitenzijde;
- Klazienaveen en Emmen op ca. 5 en 20 autominuten gelegen;
- Uitvalsweg (A37) nabij gelegen;

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte108 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1931
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact