Mercuriusbaan 25 7891 EW KLAZIENAVEEN

€ 239.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! In een keurige woonwijk wordt deze gemoderniseerde GESCHAKELDE 2 ONDER 1 KAP WONING met aangebouwde garage, bijkeuken en houten tuinberging te koop aangeboden. De woning is doorlopend gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen en neutraal afgewerkt. Het huis is gelegen op een geliefde locatie met tuin op het zuiden. De zonnige tuingerichte woonkamer en keuken zijn v.v. PVC vloeren. De kavelgrootte bedraagt 219m² eigen grond.

Indeling
Begane grond: entree/hal, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, meterkast, riante straatgerichte woonkamer met aansluitend de open keuken met inbouwapparatuur. De inbouwkeuken is in 2017 vernieuwd en v.v. koelkast, vaatwasser, vriezer, gasfornuis met oven en afzuigkap. Vanuit de keuken is de ruime bijkeuken/wasruimte te bereiken met tuindeur, berging met vaste kastenwand en tenslotte naar de aangebouwde stenen garage van circa 22m². De begane grond is netjes afgewerkt, ruimtelijk ingericht met veel lichtinval.

1e verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers , complete en badkamer voorzien van ligbad, toilet, douchehoek, badmeubel met wastafel en designradiator. De 1e verdieping is voorzien van keurige laminaatvloeren.

2e verdieping: via vaste trap naar overloop, 4e slaapkamer met veel lichtinval en bergruimte achter de knieschotten.

De tuin ligt op het zuiden en biedt goede zonligging. In 2022 is de achtertuin opnieuw aangelegd en voorzien van een mooie blokhut + veranda. Aan de voorzijde is parkeergelegenheid op eigen terrein mogelijk. De aangebouwde stenen garage is riant te noemen, circa 22m² groot met elektrische kanteldeur en deze ruimte is tevens binnendoor te bereiken.

Bijzonderheden
- de woning is grotendeels geïsoleerd (energielabel C); v.v. dak-, muur-, glasisolatie, zonnepanelen;
- er is een elektrisch zonnescherm aan de achterzijde gerealiseerd;
- er zijn 8 zonnepanelen met omvormer gerealiseerd (2020);
- in 2021 is het buiten schilderwerk aan de achterzijde vernieuwd;
- verwarming geschiedt middels CV-radiatoren; CV-ketel (HR combi, bouwjaar 2011);
- 4 slaapkamers, nette badkamer, moderne inbouwkeuken en riante woon-/eetkamer;
- winkels, scholen en (sport)voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken!

Leuke woning, netjes onderhouden en voorzien van alle gemakken. Maak nu een afspraak en ervaar de ruimte in deze woning.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte124 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1980
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact