Meridiaan 37 7891 EA KLAZIENAVEEN

€ 225.000 Kosten koper

Omschrijving

Op zoek naar een keurig onderhouden appartement, volledig geïsoleerd (energielabel B), vrij gelegen en op loopafstand van hartje centrum? Dit verrassend appartement, type maisonnette met twee woonlagen is v.v. dakterras, inpandige berging en een eigen parkeerplaats. Er zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig en een prachtige badkamer. Het appartement is gebouwd in 1999, in 2024 is het complex voorzien van nieuwe dakbedekking met isolatie. Het betreft een kleinschalig complex met slechts 3 appartementen, dat is gelegen op een zeer fraaie, rustige locatie met uitzicht over openbaar groen. Ondanks de rustige ligging, ligt het winkelcentrum van Klazienaveen, letterlijk om de hoek, op loopafstand. Het complex is degelijk gebouwd en geheel geïsoleerd. Het appartement is tevens v.v. rolluiken, screens en zonwering. De servicekosten bedragen slechts € 75,-- per maand.

Indeling
Via een trap bereikt u de entree op de eerste woonlaag. Vanuit de hal zijn twee royale slaapkamers bereikbaar. Tevens bevinden zijn op deze woonlaag een berging/bijkeuken met witgoedaansluitingen en de prachtige badkamer (2021) die is voorzien van douchecabine, dubbele wastafel met badmeubel, toilet en designradiator.

Op de tweede woonlaag bevindt zich een gezellige woonkamer. De open keuken is voorzien van moderne inbouwkeuken met apparatuur (2021) en verdeelt de kamer op fraaie wijze in een eetgedeelte en een zitgedeelte, waarbij via het zitgedeelte d.m.v. een schuifpui ook het dakterras bereikbaar is. Op de begane grond bevindt zich nog een inpandige berging en tevens is sprake van een eigen parkeerplaats direct voor het complex.

Bijzonderheden
-er is geen liftinstallatie aanwezig;
-aan de westzijde is een ruim dakterras aanwezig (10m²);
-prachtige keuken v.v. koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, cooker en combi-oven;
-moderne badkamer v.v. douchecabine, toilet, dubbele wastafel met badmeubel en designradiator;
-dakbedekking van het complex is in 2024 vernieuwd en v.v. isolatie;
-speels ingedeeld appartement, verrassend ruim met veel lichtinval;
-VvE kosten bedragen slechts €75,- per maand;
-het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2021 vernieuwd;
-verwarming geschiedt middels Cv-radiatoren; Cv-ketel (Remeha Avanta HR, bouwjaar 2017);
-er is een waterontharder aanwezig;
-winkels, scholen en (sport)voorzieningen op loopafstand te bereiken!

Kortom een erg leuk en verrassend appartement, waar u zo ik kunt.

Is uw interesse gewekt, maak dan een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging om zodoende een juiste indruk te krijgen.

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte100 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1999
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact