Meteoor 43 7891 BD KLAZIENAVEEN

€ 450.000 Kosten koper

Omschrijving

Grote gezinnen opgelet!

In de gewilde woonwijk "Sterrebuurt" op een leuke locatie, wordt deze verrassend ruime vrijstaande woning (woonoppervlakte 252m²) met dubbele inpandige garage te koop aangeboden. De woning gebouwd in 1994 is volledig geïsoleerd, netjes ouderhouden en biedt zeer veel leefruimte. De kavelgrootte bedraagt 540m² eigen grond. Het geheel heeft de beschikking over 4 slaapkamers, een complete badkamer met dakkapel, riante woonkamer (42m²), woonkeuken (15m²) en dubbele garage. De volledig geïsoleerde tuinkamer met geweldige lichtstraat is de kers op de taart! Hier kunt u het gehele jaar door heerlijk genieten! De woning ligt aan een rustige straat in een kindvriendelijke woonwijk en nabij alle voorzieningen van Klazienaveen. De staat van onderhoud van het geheel is goed te noemen, indien gewenst dient de woning intern te worden gemoderniseerd.

De tuinen rondom de woning zijn recentelijk opnieuw aangelegd/gemoderniseerd en aan de achterzijde v.v. terrassen + een veranda/mancave. Aan de voorzijde is parkeergelegenheid gerealiseerd voor meerdere auto's.

Indeling:
Begane grond: Hal/entree met meterkast en toiletruimte, riante woonkamer (circa 42m²) met schuifpui, binnendoor naar de prachtige tuinkamer met lichtstraat (v.v. 3x schuifpui), woonkeuken met eenvoudige inbouwkeuken en apparatuur; koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, oven en magnetron, bijkeuken met witgoedaansluitingen en binnendoor naar de dubbele inpandige garage (ca. 50m² en voll. geïsoleerd). De begane grond is ruim opgezet en netjes onderhouden.

Eerste verdieping: overloop met vide, 4 ruime slaapkamers waarvan 1 met balkon en walk-in-closet, ruime badkamer (v.v. wastafelmeubel, douchecabine, ligbad en hangcloset), bergruimte (CV-ketel) en kastruime.

Tweede verdieping: via 2x vlizotrap naar zolderbergingen.

Het gezellige dorp Klazienaveen kenmerkt zich door o.a. het ruime winkelaanbod, vele sportverenigingen, meerdere basisscholen, voortgezet onderwijs, natuurreservaat Bargerveen (2.100 ha groot) en overdekt zwembad. Emmen met voorzieningen en "Wildlands" ligt op 10 autominuten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar woning 1994 (traditioneel gebouwd);
- Cv-ketel van Nefit HR-Ecomline van 1994;
- Verwarming d.m.v. radiatoren en vloerverwarming;
- De woning is gedeeltelijk v.v. elektrische rolluiken;
- Volledig geïsoleerd: v.v. muur-, vloer- en dakisolatie (energielabel C);
- De dubbele inpandige (ca. 50m²) is voor meerdere doeleinden geschikt;
- Prachtige tuinkamer (ca. 28m²) en vrijstaande veranda mancave is v.v. haard/barbecue ;
- De kavelgrootte bedraagt 540 m² eigen grond;
- Gebruiksoppervlakte wonen 252m² en inhoud woning 1139m³;
- Op loopafstand van het centrum van Klazienaveen en alle voorzieningen gelegen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte252 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1994
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact