Mosveen 32 7894 CZ ZWARTEMEER

€ 189.000 Kosten koper

Omschrijving

We hebben weer een prachtige woning in het mooie Zwartemeer te koop!
Starters en gezinnen vinden in deze woning alles wat ze zoeken; o.a. ruimte, modern, nieuwe pvc vloer met vloerverwarming, zonnepanelen, nieuwe keuken en toilet. Zeker de moeite waard om te komen kijken! Op leuke locatie met uitzicht op een openbaar speelveldje staat deze ruime uitgebouwde tussenwoning met vrijstaande berging, gelegen dichtbij het centrum. Het geheel is doorlopend gemoderniseerd, netjes onderhouden en tevens uitgebouwd. De kavelgrootte bedraagt circa 155m² eigen grond. Natuurreservaat "Bargerveen", scholen, sport en dorpscentrum zijn op korte afstand gelegen. Nieuwsgierig geworden? Bel ons dan gerust om een kijkje te komen nemen bij deze keurige riante woning met vele extra's!

Indeling:
Begane grond: entree/hal, ruime woonkamer, uitgebouwde open keuken met nieuwe! inbouwkeuken (2021) voorzien van inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en elek. boiler. Tussenhal met vaste kast, mooi nieuw toilet v.v. wandcloset en fonteintje, bijkeuken met de witgoedaansluitingen. In deze ruimte is een wand met schuifdeur geplaatst zodat er een aparte ruimte is ontstaan die gebruikt kan worden voor diverse doeleinden. Momenteel in gebruik als trimsalon voor honden (v.v. water en afvoer). De begane grond is ruim ingericht en grotendeels gemoderniseerd/vernieuwd.

Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, functionele badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafel. Vanwege de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik. Via vaste trap naar:...

Tweede verdieping: overloop, w.m.a. aansluiting, CV- en bergruimte, (slaap)kamer met dakraam.

Tuin:
de compacte onderhoudsarme tuin is gelegen op het oosten, met prima zonligging. Er is tevens een blokhut aanwezig van circa 3,75 x 2,75m, tevens is er een achterom gerealiseerd. De voortuin grenst aan openbaar groen, een ideaal stekje voor jonge gezinnen!

Ligging: De woning is gelegen aan een rustige straat in een kindvriendelijke woonwijk. Tegenover de woning is een openbare groenstrook met speeltuin gelegen. Zwartemeer heeft prima basisvoorzieningen (winkels, scholen, sportvoorzieningen, etc.) en is gelegen aan het prachtige natuurgebied "Bargerveen". In de directe omgeving liggen de plaatsen Emmen en Klazienaveen met uitgebreidere voorzieningen.

Bijzonderheden:
- deze woning is intern gemoderniseerd en uitgebouwd, dus royaal wonen op een leuke locatie.
- grotendeels v.v. rolluiken en de gevels zijn in het verleden opnieuw gevoegd.
- v.v. dakisolatie, muurisolatie en grotendeels dubbele beglazing.
- 8 zonnepanelen met omvormer (eigendom, 2023).
- keuken (2021) v.v. koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, combi, elektrische boiler.
- verwarming middels vloerverwarming en radiatoren (CV-ketel is eind 2020 vernieuwd).
- elektrische installaties en meterkast zijn vernieuwd.
- nabij centrum, scholen en sportvoorzieningen gelegen.
- op korte termijn aanvaardbaar.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte117 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1978
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact