Noorderkeerkring 127 7891 CW KLAZIENAVEEN

€ 289.000 Kosten koper

Omschrijving

Huizenzoekers in Klazienaveen opgelet! Deze topwoning is in-stap-klaar te bewonen; spulletjes inpakken en verhuizen maar!

Gemoderniseerde en strak afgewerkte geschakelde 2 onder 1 kap woning met garage/berging, carport en sfeervolle overkapping. Deze woning is omstreeks 1972 gebouwd, doorlopend gemoderniseerd en keurig onderhouden!
Een kleine opsomming van enkele pluspunten; wanden en plafonds zijn keurig gestuct waardoor het geheel een strakke uitstraling heeft, de keuken is netjes en voorzien van alle benodigde apparatuur, het toilet en de badkamer zijn uitgevoerd in een moderne betonlook, de overkapping met 2 lichtkoepels biedt een fijne plek om te zitten, de garage is voor diverse doeleinden te gebruiken en de tuin is netjes en onderhoudsarm aangelegd.
De ligging is tevens goed te noemen; vrij uitzicht aan de voorzijde, met een parkje/bossingel om de hoek en op loopafstand van winkels, scholen en sportvoorzieningen! De kavelgrootte bedraagt 317m² eigen grond en er is veel ruimte voor parkeren op eigen terrein.

Indeling
Onderverdieping: kelderruimte (circa 10m²), ideaal geschikt voor opslag van de boodschapjes.

Begane grond: entree/ hal aan de voorzijde met toiletruimte en (meter)kast, royale open keuken met inbouwkeuken voorzien van koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat met afzuigkap en combimagnetron. Een schuifpui geeft toegang tot de sfeervolle overkapping en tuin. Ruime eet- /woonkamer met doorgang naar de garage/berging en bijkeuken. In de bijkeuken is er ruimte voor de witgoedopstelling en CV-ketel.

Verdieping: overloop, 4 ruime slaapkamers van resp. 8, 10, 11 en 13m² en de prachtige badkamer met douchehoek, 2e toilet en badmeubel/wastafel.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het noorden en is netjes aangelegd. Er is tevens een houten blokhut (ca 3,50 x 3,50mtr) aanwezig, ideaal voor o.a. het tuingereedschap. De overkapping is circa 24m² groot. De voortuin is eveneens netjes aangelegd en de naastgelegen inrit biedt ruimte voor meerdere auto's.
Vrijwel direct achter de woning is een bossingel te bereiken en gezien de ligging van het geheel is er veel privacy en rust.

Klazienaveen
Het gezellige dorp Klazienaveen kenmerkt zich door o.a. het ruime winkelaanbod, vele sportverenigingen, meerdere basisscholen, voortgezet onderwijs, natuurreservaat Bargerveen (2.100 ha groot) en overdekt zwembad. Emmen met voorzieningen en "Wildlands" ligt op 10 autominuten.

Informatie:
- Woning is aan de voorzijde voorzien van rolluiken;
- Op de begane grond en verdieping ligt een nette laminaatvloer;
- In 2015 is er een nieuwe vaste trap gerealiseerd;
- De badkamer is in 2016 vernieuwd en v.v. douche, toilet, badmeubel/wastafel;
- De keuken is in 2008 vernieuwd en v.v. koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron;
- De kavelgrootte bedraagt 317m² eigen grond;
- Verwarming geschiedt middels radiatoren, Cv-ketel Remeha HR bouwjaar 2011;
- Energielabel D; v.v. dakisolatie, muurisolatie en dubbele beglazing;
- Het voegwerk van de woning is in het verleden al eens vernieuwd;
- Schilderwerk aan de buitenzijde is in 2021 vernieuwd;
- Winkels, sport(voorzieningen), scholen en natuur op korte afstand te bereiken!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte123 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1972
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact