Oosterdiep WZ 108 A 7881 GP EMMER-COMPASCUUM

€ 225.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! Aan de doorgaande weg met vis- en vaarwater aan de voorzijde, staat deze perfect onderhouden 2 onder 1 kap woning met aanbouw en stenen garage. De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1939, doorlopend vergroot en gemoderniseerd. Er zijn 3 prima slaapkamers aanwezig, een nette badkamer, moderne keuken met apparatuur en een riante straatgerichte woonkamer v.v. houtkachel. De kavelgrootte bedraagt 616m² grond en de achtertuin is op het westen gelegen. Het centrumgebied met de winkels en alle voorzieningen zijn gelegen op fietsafstand van het perceel.

Indeling
Begane grond: hal/entree, meterkast, toiletruimte, Cv-berging, badkamer v.v. douchecabine, wastafel en vloerverwarming, dichte keuken met inbouwkeuken en diverse apparatuur; koelkast, vaatwasser, vriezer, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap (2022) en combi-oven (2022), vanuit de keuken is de woonkamer te bereiken, zeer ruim van opzet en tevens v.v. erker en sfeervolle houtkachel, kelderruimte (provisie), achterhal, binnendoor naar naar L-vormige garage v.v. zolderberging (te bereiken via vaste trap). De begane grond heeft goede lichtinval en een praktische indeling. Het uitzicht aan de voorzijde is heerlijk vrij en biedt een vrije woonbeleving.

Eerste verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers waarvan 2 kamers zijn v.v. vaste kasten. De eerste verdieping biedt een praktische en functionele indeling.

Zolderverdieping: middels vaste trap te bereiken, ruime zolderverdieping.

Tuin: De achtertuin is op het westen gelegen met veel privacy, fijne zonligging en een vrije ligging. Er is tevens een overdekte veranda aanwezig. De houten tuinberging/volière is recentelijk gerealiseerd. De tuin is in 2022 opnieuw aangelegd, v.v. diverse terrassen en gazon. Naast de woning is een inrit gesitueerd geschikt voor 2 auto's. De tuinen zijn netjes onderhouden!

Bijzonderheden:
-Grondoppervlakte ca. 616m², waarvan 25m² in erfpacht is uitgegeven;
-Grotendeels kunststof kozijnen v.v. dubbel glas en gedeeltelijk houten kozijnen met dubbele beglazing;
-Verwarming geschiedt middels vloerverwarming, houtkachel en radiatoren (Remeha Calenta, 2013);
-De begane grond is v.v. vloerverwarming (uitgezonderd de hal);
-Het schilderwerk binnen en buiten is recentelijk vernieuwd;
-De woning is gedeeltelijk v.v. elektrische screens;
-Het overdekte terras aan de achterzijde is circa 20m² groot;
-Diepe achtertuin van ca. 75 meter geschikt voor zowel moes- als siertuin;
-Winkels, basisschool en sportvoorzieningen op korte afstand te bereiken.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte103 m²
EnergielabelF
Bouwperiode1939
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact