Oranjedorpstraat 14 7885 AA NIEUW-DORDRECHT

€ 225.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet!
Aan de doorgaande weg met vrij uitzicht aan de voorzijde, verkopen wij deze goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met aanbouw en stenen schuur/garage op een kavel van 456m² eigen grond. De woning is gebouwd omstreeks 1935 en doorlopend gemoderniseerd, vergroot en geïsoleerd. Het betreft een degelijk gebouwde woning op een ruime kavel met veel bergruimte. Er zijn o.a. 3 slaapkamers aanwezig een complete badkamer, straatgerichte woonkamer en functionele keuken met apparatuur. De ligging is goed te noemen met voldoende privacy aan zowel de voor- als achterzijde.
De supermarkt van Nieuw-Dordrecht is gelegen op ca. 300 meter afstand. Andere voorzieningen die het dorp Nieuw-Dordrecht te bieden heeft (o.a. basisschool en sportvoorzieningen) liggen op zeer korte afstand van de woning. De plaatsen Klazienaveen en Emmen liggen op respectievelijk 5 en 10 autominuten en uitvalswegen zijn nabij gelegen (A37).

Indeling
begane grond: zij-entree/ hal van waaruit toegang tot het toilet, de (bij)keuken en de badkamer. De berging biedt ruimte voor de cv-ketel en de witgoedopstelling. De badkamer in lichte kleurstelling is van 2001 en is voorzien van een ligbad, douchehoek en wastafel.
In de gezellige woonkeuken is ruimte voor een eethoek, dus koken terwijl je samen de dag kan doornemen. De inbouwkeuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, oven, magnetron en koelkast. De knusse straatgerichte woonkamer is door de grote ramen een fijne ruimte om te zijn.

Verdieping: overloop, boven bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met een dakkapel en de andere 2 met vaste kasten. Tevens is er op de grote slaapkamer een split-airco unit aanwezig. Op de overloop is er nog extra bergruimte, en eventueel ook ruimte om een 2e toilet te realiseren. Op de verdieping liggen een keurige laminaatvloer en vloerbedekking.

Tuin: buitenom is er veel ruimte, de woning staat voor op de kavel waardoor er naast en achter de woning ruimte is voor meerdere auto's, een kapschuur waar het heerlijk zitten is en een grote vrijstaande stenen garage met elektrische roldeur.

Informatie:
- Bouwjaar woning in 1935;
- Bouwjaar aanbouw begane grond in 2000;
- Bouwjaar aanbouw verdieping in 2010;
- Energielabel C;
- Intergas CV-ketel uit 2020;
- De woning is grotendeels geïsoleerd, de aanbouw volledig;
- Kunststof goten en boeien;
- Grotendeels rolluiken.

Zien wij u binnenkort voor een rondleiding bij deze woning!?

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte97 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1935
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact