Oude Dordsedijk 25 7891 PA KLAZIENAVEEN

€ 489.000 Kosten koper

Omschrijving

Ruim vrijstaand LANDHUIS op een leuke locatie in het buitengebied van Klazienaveen, gelegen op een kavel van maar liefst 1100 m2 eigen grond. Dit object ligt op steenworp afstand van een uitgestrekt natuurreservaat, met veel fiets- en wandelpaden (ideaal voor de natuurliefhebber). Vanuit de woning heeft u een prachtig vrij uitzicht, over de aangelegde tuin en de landerijen. Deze woning is gebouwd in 1994 en voorzien van zonnepanelen, kunststof boeien en dakgoten. Er is een leuke siertuin gesitueerd rondom de woning met ruime inpandige garage (35 m2).

INDELING:
Begane grond: ruime entree, hangtoilet met fonteintje, meterkast, royale L-vormige woonkamer met haard partij en terrasdeuren, ruime woonkeuken met terrasdeuren en met royale inbouwkeuken in lichte kleurstelling, voorzien van afzuigschouw, gaskooktoestel, vaatwasser, oven en koelkast, bijkeuken met c.v. berging, binnendoor naar inpandige garage (35m2) met inloopkast.

1e verdieping: grote overloop met vide, 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 met inpandig balkon, badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, 2e toilet en badmeubel;

2e verdieping: Via vlizotrap naar ruime bergzolder.

INFO:
* geisoleerde woning met energielabel B.
* 7 zonnepanelen voor energiebesparing
* schilderwerk buiten in 2022 uitgevoerd
* Voorzien van kunststof boeien en goten.
* Vrij uitzicht over de uitgestrekte landerijen en tuin.
* Sublieme ligging!

BIJZONDERHEDEN:
Alle vertrekken zijn goed afgewerkt; schilderwerk in perfecte staat; volledig geïsoleerd; korte afstand van centrum Klazienaveen gelegen; complete woning met karakter; Emmen op ca. 10 autominuten gelegen; voorzieningenniveau Klazienaveen is zeer hoog; Klazienaveen wordt goed ontsloten middels de A37 richting Duitsland/ Hoogeveen/ Zwolle/ Groningen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte170 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1994
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact