Pastoor Vroomstraat 9 7884 RB BARGER-COMPASCUUM

€ 223.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en kleine gezinnen opgelet! Wij mogen weer een leuke woning in Barger-Compascuum verkopen! Deze 2-onder-1 kap heeft veel pluspunten: o.a. moderne keuken met apparatuur, vrijstaande stenen schuur/garage van circa 35m², riante bijkeuken met witgoedaansluitingen, tuinkamer en de kavelgrootte bedraagt liefst 426m² eigen grond. De woning is gelegen nabij de dorpskern van Barger-Compascuum. Het dorp is centraal gelegen ten opzichte van Emmen en Klazienaveen.

Indeling
begane grond: Hal/entree met toilet, provisiekeldertje en meterkast. Open keuken met nieuwe moderne inbouwkeuken voorzien van 5-pits kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en oven. Aansluitend is de doorzon woonkamer te bereiken met speels gelegde houten vloer en pelletkachel. De bijkeuken is voorzien van veel opbergruimte en aansluitingen voor wasmachine- en wasdroger. In de tuinkamer grenzend aan de woonkamer/ bijkeuken is het heerlijk zitten zodra de eerste zonnestralen schijnen. De overkapping en berging buiten bieden nog weer extra plaats/ opbergruimte.

Verdieping: Overloop met toegang tot 4 slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten, de eenvoudige maar nette badkamer heeft een douche en wastafel. Er is een kleine zolderberging aanwezig.

Bijgebouwen en Tuin: De grote vrijstaande stenen schuur van 6.45 X 5.40m biedt veel mogelijkheden! De schuur heeft een betonvloer, zolder en 2 openslaande deuren. Achter de schuur vindt u nog een stuk tuin (op het Zuiden) welke nog vrij in te vullen is. De voortuin is bestraat waardoor er voldoende plaats is voor meerdere auto’s.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1958;
- 2022: nieuwe keuken en schilderwerk buitenom;
- 2023: dubbel glas geplaatst op de verdieping;
- De pelletkachel is ter overname;
- in 2022 is de trap opnieuw bekleed;
- riante kavel van 426m² eigen grond;
- basisschool, sportvoorzieningen en visvijver op korte afstand te bereiken;
- Klazienaveen en Emmen op circa 10 minuten te bereiken (uitgebreid winkelbestand)

Wij laten u graag deze woning zien!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte94 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1958
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact