Raatakkers 48 7826 EN EMMEN

€ 220.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! Op een perfecte locatie in Barger-Oosterveld wordt deze goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met aanbouw en dubbele stenen garage te koop aangeboden. Deze woning is gebouwd in 1956, is door de jaren heen gemoderniseerd en in 2004 vergroot middels de aanbouw aan de achterzijde. De perceelgrootte bedraagt 348m2 eigen grond en de woning is v.v. kunststof kozijnen. Er is een ruime woonkamer aanwezig, dichte aanbouwkeuken met apparatuur, 3 prima slaapkamers en functionele badkamer/doucheruimte. De woning is tevens v.v. energiebesparende voorzieningen; in 2022 zijn er 10 zonnepanelen gerealiseerd (in eigendom) en 2 airco's (split) waarmee je zowel kunt verwarmen als koelen.
De ruime oprit langs het huis is geheel v.v. klinkerbestrating en de achterzijde van de woning is op het zuidwesten gelegen. De ligging is goed te noemen met alleen bestemmingsverkeer en op slechts enkele fietsminuten van de "dorpskern" met winkels, horeca, sportvelden, buurthuis en basisonderwijs.

Op zoek naar een perfecte starters- / gezinswoning met veel garage en/of bergruimte, maak dan een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging.

Indeling
Begane grond: hal/entree, toiletruimte v.v. wandcloset en fontein, meterkast, kelderkast, ruime straatgerichte woonkamer v.v. laminaatvloeren, in de aanbouw is de dichte keuken met inbouwkeuken gerealiseerd. De keuken is o.a. v.v. koelkast, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, bijkeuken met witgoedaansluitingen, tussenhal met entree en binnendoor naar de aangebouwde dubbele garage.

Verdieping: overloop, 4 slaapkamers (waarvan 2 ruime en 2 compacte kamers), functionele badkamer v.v. vaste wastafel en inloopdouche.

Dubbele garage: de aangebouwde stenen garages zijn tezamen circa 58m² groot, in spouw uitgevoerd, v.v. betonvloer, smeerkelder en roldeuren. Bij 1 garage(deur) is in het verleden scheurvorming ontstaan en dit dient constructief te worden vernieuwd. De herstelkosten bedragen circa €6000,- en hier is rekening mee gehouden in de gestelde vraagprijs. Eventueel in overleg kan het gebrek door verkopers worden hersteld.

Bijzonderheden
-Energielabel C (geldig t/m 2033)!
-Verwarming middels radiatoren en CV-combiketel (bouwjaar 2019, eigendom).
-Het oorspronkelijke woonhuis is gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing, de aanbouw is volledig geïsoleerd.
-De garage, in spouw, is ca. 6.4 m x 9 m (binnenwerks) en v.v. water, elektra en elektr. bedienbare garagedeuren.
-Dakbedekking van zowel de woning en aanbouw zijn in november 2022 vernieuwd.
-In 2022 zijn er 10 zonnepanelen geïnstalleerd (circa 3800 KWH).
-In 2022 zijn er 2 split-unit airco's geïnstalleerd (zowel koelen als verwarmen).
-Winkels, school en (sport)voorzieningen op korte afstand te bereiken.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte102 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1956
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact