Schoorstraat bungalow 2 7891 KLAZIENAVEEN

€ 575.000 Vrij op naam

Omschrijving

Aan de Schoorstraat in Klazienaveen met uitzicht op ruim openbaar groen wordt deze comfortabele vrijstaande bungalow gebouwd. De bungalow staat op een kavel van 615m2 eigen grond en grenst aan een toegangsweg. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over een ruim openbaar groenterrein. Van zelfsprekend is deze zeer goed geïsoleerde woning energie zuinig uitgevoerd met o.a. een warmtepomp, vloerverwarming en 16 zonnepanelen voor de elektriciteitsvoorziening. De kunststof kozijnen zijn voorzien van HR++ beglazing. Een woning met luxe uitstraling dichtbij het centrum met alle voorzieningen dichtbij gelegen.
INDELING: entree/hal met garderobe nis en toegang naar gedeeltelijk overdek terras, meterkast, hangtoilet met fonteintje 3 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche, hangtoilet en wastafel, ruime woonkamer met schoorsteenaansluiting, open keuken met schuifpui.

INFO
- ruime bungalow met 134 m2 woonoppervlak
- luxe uitstraling op ruime kavel eigen grond;
- stelpost inbouwkeuken €.5000,00;
- houten berging aanwezig;

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormnieuwbouw
Woonoppervlakte134 m²
Bouwperiode2024
Refresh to make it work.

Plan een bezichtiging
voor: Schoorstraat bungalow 2

Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact