Smallegang 9 7891 NV KLAZIENAVEEN

€ 475.000 Kosten koper

Omschrijving

Wonen aan de rand van Klazienaveen met uitzicht over de landerijen! Wat een fantastische locatie is dit!

Een bijzonder huis op een bijzondere locatie met bijzonder veel mogelijkheden! De zeer riante kavel van 2.960m2 eigen grond heeft zowel een supervrije ligging, als het centrum van Klazienaveen om de hoek. Misschien droomt u al jaren van een dergelijke kans in het mooie Drenthe, of u bent op zoek naar een functionele en ruim opgezette woning. Deze unieke vrijstaande woning heeft door de vele mogelijkheden veel te bieden. De vorige eigenaren hebben hier decennialang heerlijk kunnen genieten en het huis en de tuin volledig naar hun hand gezet.
Gezien de royale kavelgrootte is het eventueel mogelijk om de woning uit te bouwen, om er bijvoorbeeld een slaap- en badgelegenheid op de begane grond te creëren. De zeer vrije ligging in het buitengebied van het mooie en complete dorp, Klazienaveen, is gunstig en zeldzaam te noemen. Landelijk wonen gecombineerd met veel voorzieningen op korte afstand, wie wil dat niet? Voor deze woning geldt dat u het huis echt gezien moet hebben om een juiste indruk te krijgen.

Indeling
begane grond: via de veranda aan de achterzijde vind je de entree met toegang tot toilet, woonkeuken en woonkamer. De dichte woonkeuken van ruim 9m² heeft een inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van inductie kookplaat met afzuigkap, nieuwe vaatwasser, koelkast en combi-oven. Vanuit hier is de provisiekelder bereikbaar. In de woon- en eetkamer is het door de vele raampartijen rondom genieten van het vrije zicht over de tuin. De houtkachel is het centrale middelpunt en zorgt voor die kenmerkende prettige sfeer en warmte. Aansluitend is de bijkeuken te bereiken met witgoedaansluiting en bergkast. De begane grond is netjes onderhouden en de wanden en plafonds zijn keurig afgewerkt in lichte kleuren. Op de vloer ligt een mooie laminaatvloer.

1e verdieping:
via de vaste trap bereik je de overloop, extra bergruimte, de 2 grote slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand. Badkamer voorzien van 2 dakramen, ligbad, douchecabine, 2e toilet en wastafelmeubel. Via vlizotrap naar:...

2e verdieping: vliering(deels begaanbaar).

Bijgebouwen en tuin:
Vanaf de diverse terrassen is het overal in de tuin genieten van de rust en natuur. Gesitueerd rondom de woning dus zowel zon- als schaduwliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Voldoende klus- en bergruimte in de vrijstaande dubbele stenen garage met zolderruimte en 2 elektrische deuren, aangebouwde schuur (55m²) en overkapping. Tevens is er ook nog een grote houten schuur van 6x3 meter. De oprit biedt ruimte aan meerdere auto's.

Het geheel is gelegen op 2.960m2 eigen grond en biedt zeer veel mogelijkheden om uw eigen paradijsje te realiseren. Mantelzorg is ook een optie vanwege de riante kavel waar prima een (extra) bijgebouw gerealiseerd zou kunnen worden. Een unieke combinatie die veel mensen zoeken van landelijk en zeer vrij wonen en toch een grote dorpskern met voldoende voorzieningen op zeer korte afstand!

Informatie:
- Bouwjaar 1966; doorlopend gemoderniseerd en netjes onderhouden.
- Grotendeels geïsoleerd; Energielabel C;
- 17 zonnepanelen met omvormer (2020);
- Split-airco unit in de woonkamer (2023);
- HR cv-ketel van 2014;
- het centrum en voorzieningen van Klazienaveen zijn nabij gelegen. Zeer uitgebreid centrum met o.a. 5 supermarkten, overdekt zwembad, voorgezet onderwijs en natuurreservaat "Het Bargerveen"; Emmen bevindt zich op ca. 10 minuten rijden met de auto; goede uitvalswegen richting Zwolle/Groningen en Duitsland middels o.a. de A37.


Wij nemen u graag mee voor een rondleiding!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Hoofdfunctiewonen
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte103 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1966
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact