Steenbok 11 7891 TR KLAZIENAVEEN

€ 319.000 Kosten koper

Omschrijving

Het pareltje van Klazienaveen, In-stap-klaar --> verhuizen maar!
Huizenzoekers opgelet: Dit is de woning waar je als woningzoekende op hebt gewacht! Op een riante kavel van 281m² staat deze keurig onderhouden hoekwoning met aangebouwde garage en carport. Nieuw gebouwd in 2016 en dus voorzien van alle denkbare moderne en energiezuinige wensen van nu. De woning is o.a. volledig geïsoleerd, v.v. moderne keuken en complete badkamer, 16 zonnepanelen, zonneboiler, vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping en ga zo maar door. Het is tevens prima mogelijk om de woning uit te bouwen met 1.20m of 2.40m om zodoende nog meer leefruimte te realiseren. Het geheel is ook nog eens ideaal gelegen op loopafstand van het centrum van Klazienaveen, scholen en (sport)voorzieningen. Alle reden om deze woning te gaan kijken.

Indeling
Begane grond: Entree/ hal met meterkast en toiletruimte; prettige tuingerichte woonkamer met trapkast en deur naar de tuin, aangrenzend de open keuken met moderne inbouwkeuken (2016) voorzien van koelkast, vriezer, combimagnetron, 5-pits kookplaat met afzuigkap. Op de begane grond ligt een moderne PVC vloer.

Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, prachtige badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping: Deze ruimte is bereikbaar via een vaste trap en biedt volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, kantoor of bergruimte. De aansluiting voor het witgoed is hier ook aanwezig alsmede de CV-ketel en zonneboiler.

Tuin:
Ook de achtertuin is klaar om van de eerste zonnestralen te kunnen gaan genieten. Gelegen op het westen en met diverse terrassen is het een heerlijke plek, tevens is er een houten schuurtje aanwezig. Buitenom is de ruime garage bereikbaar (ca 23m²). De kavelgrootte bedraagt maar liefst circa 281m² eigen grond. Naast de woning is een ruime inrit gerealiseerd met carport.

Bijzonderheden:
- Volledig geïsoleerd, energielabel A; lage stookkosten!
- Houten kozijnen met HR++ glas;
- 16 zonnepanelen aanwezig en zonneboiler;
- De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
- Verwarming middels vloerverwarming zowel op begane grond als 1e verdieping;
- De woning is voorzien van modern en degelijk sanitair;
- 3 slaapkamers aanwezig op de eerste verdieping en de mogelijkheid voor 1 slaapkamer op de zolderetage;
- Achtertuin gelegen op het westen (perfecte bezonning).
- Verdieping v.v. rolluiken, begane grond een screen aan de achterzijde;
- Winkels, scholen en (sport)voorzieningen op loopafstand te bereiken.

Wij laten je graag deze woning zien!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte112 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2016
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact