Steenbok 17 7891 TR KLAZIENAVEEN

€ 275.000 Kosten koper

Omschrijving

IN-STAP-KLAAR! Deze woning is compleet!

Deze TOP woning gebouwd in 2016 hebben wij in verkoop genomen. Het betreft een jonge en energiezuinige tussenwoning met vrijstaande houten berging op een leuke locatie. Met de vele extra's is er niets meer te wensen over toch?! Een moderne keuken, van alle gemakken voorzien, de nieuwe stijlvolle badkamer, volledig geïsoleerd geheel, 3 slaapkamers en ook nog een ruime zolder (met de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer). Een verzorgde achtertuin gelegen op het westen, dus heerlijk lang genieten van de zon. De woning is uitstekend onderhouden; In-stap-klaar wonen en genieten maar. De woning staat in een jonge kindvriendelijke woonwijk met alle denkbare voorzieningen op korte afstand; sportvoorzieningen, scholen, (overdekt) zwembad en het centrum van Klazienaveen met een compleet winkelbestand. De kavelgrootte bedraagt 143m² eigen grond.

Indeling:
Begane grond: Hal/entree, toiletruimte (2021), meterkast, tuingerichte woonkamer en open keuken in lichte kleurstelling en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een nieuwe PVC vloer.

Eerste verdieping: ook hier vloerverwarming met een mooie PVC vloer zodat het een mooi rustig geheel is, vanaf de overloop toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer (2021) met doucheruimte, 2e toilet, designradiator en modern wastafelmeubel.

Tweede verdieping: via vaste trap naar de ruime open zolder met dakraam, cv-ketel en wasmachine aansluiting. Deze ruimte leent zich uitstekend voor een 4e slaapkamer en/of werk-/hobbyruimte.

Tuin:
In 2020 is de tuin aangelegd, met drainagesysteem. Gelegen op het westen is het genieten van de middag- en late avondzon. Achterin de tuin staat een houten schuurtje met overkapping, tevens kan je hier achterom bij de woning komen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2016;
- Volledig geïsoleerd, energielabel A; lage stookkosten!
- Houten kozijnen met HR++ glas;
- Verwarming middels vloerverwarming zowel op begane grond als 1e verdieping;
- De woning is voorzien van modern en degelijk sanitair;
- In 2021 zijn de badkamer, toiletruimte en PVC vloeren vernieuwd;
- 3 slaapkamers aanwezig op de eerste verdieping en de mogelijkheid voor 1 slaapkamer op de zolderetage;
- Achtertuin gelegen op het westen (perfecte bezonning);
- Winkels, scholen en (sport)voorzieningen op loopafstand te bereiken.

Maak snel een afspraak om deze woning te bekijken!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte109 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2016
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact