Steenspilstraat 15 7891 JD KLAZIENAVEEN

€ 325.000 Kosten koper

Omschrijving

Huizenzoekers in Klazienaveen opgelet!
Aan de Steenspilstraat in een jonge woonwijk wordt deze keurig onderhouden 2 onder 1 kap woning met overdekte veranda te koop aangeboden. De woning is volledig geïsoleerd (energielabel A), onderhoudsarm uitgevoerd en v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Verder heeft de woning zowel een bad- als slaapkamer op de begane grond en voldoet het aan de eis levensloopbestendig wonen! Deze ruime woning is traditioneel gebouwd in 2007 en ideaal geschikt voor gezinnen en senioren. De ligging is zeer goed te noemen: gelegen in een ruim opgezette woonstraat, veel privacy en nabij het moderne winkelcentrum van Klazienaveen. Er is tevens voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

De eerste verdieping heeft de beschikking over 3 slaapkamers, waardoor het totaal komt op 4 slaapkamers! Ideaal voor grotere gezinnen dus!

Samengevat? Wilt u wonen in een levensloopbestendige, energiezuinige en ruime 2-onder-1-kapwoning? Bel ons dan voor het maken van een bezichtiging.

Indeling
Begane grond: entree, hal, bijkeuken/berging met de witgoedaansluitingen, complete keuken met inbouwkeuken, voorzien van 6 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en oven, trapkast. Vanuit de keuken biedt de tuindeur doorgang naar de veranda waar u heerlijk kunt toeven. De ruime L- vormige woonkamer is straatgericht gesitueerd en biedt veel lichtinval, tussenhal, toiletruimte met wandcloset, ruime ouderslaapkamer, badkamer en-suite met douchehoek, wandcloset en wastafel.

1e verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers, CV-berging (Intergas HRE, bouwjaar 2022). Het is tevens mogelijk om de middelste slaapkamer te verbouwen tot badkamer (dit was optioneel tijdens de bouw van de woning.

2e verdieping: via vlizotrap naar ruime zolderberging v.v. WTW unit.

Tuin: De achtertuin is op het oosten gelegen met prima zonligging en privacy. Er is een ruime, af te sluiten aluminium veranda gerealiseerd met spotjes (circa 18m²). Een fijne aanvulling op het geheel. Achterin de tuin staat een houten tuinberging v.v. elektra (circa 15m²). De kavelgrootte bedraagt 319m² eigen grond en de achtertuin is tevens via de zijkant/achterom te bereiken. Aan de voorzijde is er de mogelijkheid om meerdere auto's te parkeren op de inrit.

De vele voorzieningen van het dorp Klazienaveen vindt u op loop- en fietsafstand van de woning! Denk hierbij aan het uitgebreide winkelcentrum, sportvoorzieningen, diverse basisscholen, middelbare school, medische voorzieningen, restaurants, etc. Uitvalswegen zoals de A37 liggen op korte afstand van de woning en het centrum van Emmen is op circa 15 autominuten gelegen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2007; perfect geïsoleerd woonhuis: Energielabel A;
- Levensloopbestendig (bad- en slaapkamer op begane grond);
- Aan de achterzijde is een af te sluiten aluminium veranda gerealiseerd;
- Aan een rustige straat gelegen; Parkeerruimte op eigen terrein;
- De tuinen aan voor- en achterzijde zijn netjes ingericht;
- De woonkamer is v.v. elektrische rolluiken (voorzijde en zijkant);
- Er is een houten tuinberging van circa 15m²;
- De tuin is voorzien van degelijke schuttingpanelen.
- De kavel is ruim opgezet: perceelgrootte 319m²;
- Nabij alle centrumvoorzieningen;

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte127 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2007
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact