Veenhoeksweg 31 7891 NW KLAZIENAVEEN

€ 345.000 Kosten koper

Omschrijving

Prachtig vrij en landelijk gelegen vrijstaande woning met overdekt terras. Deze woning is intern en extern gemoderniseerd en goed onderhouden. Er zijn meerdere bijgebouwen op het perceel aanwezig, waaronder een stenen garage/berging van 45m2 en een houten tuinschuur met overkapping. De kavelgrootte bedraagt 1200 m² eigen grond. De diepe tuin is gelegen op het zuiden. Het geheel is keurig onderhouden en is uitstekend geschikt voor het houden van geitjes of ander kleinvee. De inrit aan de voorzijde is ruim opgezet en geschikt voor meerdere voertuigen.

Indeling
Begane grond: entree met ruime hal, witgoedopstelling, hangtoilet met wastafel, trapopgang, woonkeuken met terrasdeuren en moderne inbouwkeuken (2021), voorzien van inductiekookplaat met afzuiging, vaatwasser, koelkast en combimagnetron, straat gerichte woonkamer met laminaatvloer en inloopkast. aan de zuidkant van de woning is een ruim overdekt terras (24 m2) aanwezig.

Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers met vaste kasten, moderne badkamer met ligbad/douche en badmeubel;

Bijzonderheden
verwarming: c.v. ketel (2013) en pelletkachel;
grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
de woning is voorzien van 2 splitlevelairco's en rolluiken;
10 zonnepanelen aanwezig (2021);
ruime kapschuur;
achtertuin is omheind met hekwerk.

Centrum Klazienaveen op 5 autominuten gelegen, nabij groot natuurreservaat Bargerveen gelegen, goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen/ Duitsland.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte95 m²
EnergielabelF
Bouwperiode1936
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact