Veenschapswijk 28 7887 TW ERICA

€ 245.000 Kosten koper

Omschrijving

Deze woning is inmiddels verkocht!

Starters en gezinnen opgelet!
In een keurige woonwijk nabij centrum en scholen bieden wij te koop aan deze hoekwoning met aanbouw en stenen bijgebouw. Deze goed onderhouden eengezinswoning is oorspronkelijk gebouwd in 1980 en recentelijk volledig gemoderniseerd. In 2021 is de woning voorzien van nieuwe badkamer en in 2022 is de keuken vernieuwd. Er zijn tevens 10 zonnepanelen aanwezig. De staat van onderhoud van het geheel is zeer goed te noemen en in-stap-klaar te bewonen: spulletjes verhuizen en genieten maar!

Indeling:
Begane grond: entree/hal, meterkast, toiletruimte, Z-woonkamer, half open keuken met nieuwe inbouwkeuken en apparatuur, bijkeuken met witgoedaansluitingen.

1e verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers. De badkamer is in 2022 vernieuwd met moderne kleuren en voorzien van inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel. De eerste verdieping is eveneens keurig afgewerkt en modern ingericht. Via vaste trap naar:...

2e verdieping: overloop, slaapkamer met dakraam en zolderberging.

Tuin en schuur: De achtertuin is gelegen op het noorden, nagenoeg geheel onderhoudsarm aangelegd. De voortuin is op het zuiden gelegen met prima zonligging. In de tuin is een houten veranda gerealiseerd.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte113 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1980
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact