Verlengde Oosterdiep OZ 163 7884 RH BARGER-COMPASCUUM

€ 419.000 Kosten koper

Omschrijving

Heerlijk vrijstaand wonen in Landelijk gebied, met vrij uitzicht aan zowel voor- als achterzijde. Wie wil dat nu niet? Deze jaren '30 woning is vanaf 2017 grondig gerenoveerd, gemoderniseerd en perfect geïsoleerd. Met een definitief A++ energielabel heb je gegarandeerd lage energielasten. Verwarming geschiedt middels pellet kachels, vloerverwarming en hybride warmtepomp. Er zijn tevens 18 zonnepanelen gerealiseerd en de woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 1.065m² eigen grond en er is tevens een stenen garage/schuur aanwezig. Zoekt u tenslotte een woning met slapen en baden op de begane grond? Dit huis heeft het allemaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij laten u graag deze woning zien.

Indeling
begane grond: hal/entree aan de voorkant met trapopgang, provisiekelder en toilet, toegang tot de ruime L-woonkamer met erker en pelletkachel. Aansluitend is de dichte keuken met inbouwkeuken van 2018 te bereiken en o.a. voorzien van 5-pits gasfornuis met oven en afzuigkap, vaatwasser en quooker. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met witgoedaansluitingen en de technische ruimte. Een ruime hal geeft toegang tot de aanbouw met badkamer voorzien van douche en toilet, een extra (slaap)kamer beneden en een ruimte van circa 3.50x7 meter die nu in gebruik is als mantelzorgwoning. Deze ruimte is ook zeer geschikt als salon aan huis of als 2e slaapkamer.

verdieping: Op de verdieping is een prachtige slaapkamer gerealiseerd met een walk-in-closet.

Tuin en bijgebouwen:
De tuin rondom de woning is verzorgd en biedt veel mogelijkheden, zittend op 1 van de diverse terrassen is het genieten van het weidse uitzicht! Gezien de groene opzet en de beleving ervaart u veel rust en is er echt een eigen "plekje" gerealiseerd. De vrijstaande garage met zolder van circa 4x8 meter is in spouw gebouwd. Deze ruimte is momenteel gesplitst in berging, Man-Cave en tuinkamer. De oprit aan de voorzijde van het huis biedt ruimte voor meerdere auto's en de tuin is vrijwel geheel rondom het huis gelegen. De bezonning van de tuin is ook prettig waarbij u kunt kiezen tussen de zon of de schaduw al naar gelang uw voorkeur.

Extra informatie:
- Bouwjaar woning 1935, vanaf 2017 doorlopend gemoderniseerd en intern verbouwd;
- Zeer goed geïsoleerd geheel: Definitief energielabel A++;
- De woning wordt verwarmd middels hybride warmtepomp, 2 pelletkachels en vloerverwarming;
- In 2021 zijn er 18 zonnepanelen met omvormer geïnstalleerd;
- Zowel de gevels als het dak zijn na geïsoleerd;
- In 2018 zijn de voegen vernieuwd, de gevels gereinigd en tevens geïmpregneerd;
- In 2018 zijn de daken, goten en boeien vernieuwd en onderhoudsarm uitgevoerd;
- In de woonkamer, slaapkamer en aanbouw bevinden zich split-airco's;
- Een well + pomp voor beregening tuin zijn aanwezig op circa 10 meter diepte;
- Winkels, supermarkt, sportvoorzieningen en verdere voorzieningen van het dorp Zwartemeer zijn nabij gelegen;
- De plaatsen Klazienaveen en Emmen op korte afstand gelegen (circa 5 en 15 autominuten).
- Natuurgebied Bargerveen ligt op zeer korte afstand van de woning, dit schitterende natuurgebied leent zich uitstekende voor een wandel en/of fietstocht. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte!
- Goede uitvalsmogelijkheden via de A37 en A31, vele voorzieningen in de buurt. Nabij de Duitse grens (circa 2 km)

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte156 m²
EnergielabelA ++
Bouwperiode1935
Refresh to make it work.

Plan een bezichtiging
voor: Verlengde Oosterdiep OZ 163

Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact