Verlengde Oosterdiep OZ 48 7884 TE BARGER-COMPASCUUM

€ 269.000 Kosten koper

Omschrijving

Vrijstaand wonen op een prachtige vrije locatie....
Rustzoekers, handige Harry's en natuurliefhebbers opgelet! Op een ruime landelijke kavel van 1700m² eigen grond wordt deze eenvoudig uitgevoerde VRIJSTAANDE WONING met bijgebouwen te koop aangeboden. Het betreft een knusse woning uit de jaren '30 op een prachtige en ruime locatie. Het spotten van vogels, fazanten, konijnen en reeën achter in de tuin maakt het landelijke leven compleet. Het geheel is gelegen op een super plekje grenzend aan vis- en vaarwater met tevens vrij uitzicht over de landerijen (zowel aan de voor- als achterzijde). Gezien de ruimtelijke opzet van de kavel kunt u zichzelf heerlijk onderdompelen in uw eigen tuin.

Indeling
begane grond: Entree aan de voorzijde met trapopgang, toegang tot de dichte woonkamer met erker, separate eetkamer, knusse slaapkamer of werkkamer, provisiekelder van 4x2.3 meter, vanuit de tussenhal aan de achterzijde zijn de dichte keuken met keukenblok, badkamer en toilet bereikbaar. Deze ruimten zijn eenvoudig uitgevoerd.

1e verdieping: Middels vaste trap naar de overloop met vaste kast, 2 slaapkamers voorzien van vaste kasten.

Zolder: de vliering is bereikbaar via een losse trap.

Tuin: hoe landelijk zoekt u het?? Op deze heerlijke locatie komt u volledig aan uw trekken wat betreft de vrijheid, de mogelijkheden en de groene woonbeleving. U ervaart een zeer vrije en landelijke woonbeleving en de functionele, eenvoudige bijgebouwen zorgen voor een extra stukje gemak. Het geheel is gelegen op 1700m² eigen grond en biedt zeer veel mogelijkheden om uw eigen paradijsje te realiseren. De vrijstaande stenen garage is circa 5,85 x 2,90 meter en geschikt als garage of opslagruimte. Er is tevens een stalen garagebox aanwezig (circa 15m²) en halverwege de tuin staat een eenvoudige stenen schuur/ werkplaats. Een ideale ruimte om hier bijvoorbeeld een Man-Cave of gastenverblijf te realiseren.
Een unieke combinatie die veel mensen zoeken van landelijk en vrij wonen en toch een grote kern met voldoende voorzieningen op korte afstand!

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1933, de woning is eenvoudig uitgevoerd en dient te worden opgeknapt/gemoderniseerd;
-Wonen op stand met karakter; bijzonder degelijk en goed bewaard gebleven pand met een uniek karakter;
-Landelijk gelegen; vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde, grenzend aan vis- en vaarwater;
-Verwarming geschiedt middels gaskachels en warm water middels badgeiser;
-De woning biedt, gezien de ligging op de kavel en de kavelgrootte veel uitbreidingsmogelijkheden;
-Klazienaveen en Emmen op ca. 10 autominuten; goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen en Duitsland.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte84 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1933
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact