Voeghoutenstraat 124 7891 LE KLAZIENAVEEN

€ 189.500 Kosten koper

Omschrijving

Het pareltje van Klazienaveen...
Deze zeer ruime hoekwoning op een zeer ruime kavel met dubbele stenen schuur is gelegen nabij het centrum, scholen en (sport)voorzieningen. De woning is traditioneel gebouwd in 1968 en vanaf 2018 en 2019 grotendeels gerenoveerd, gemoderniseerd en vernieuwd. De staat van onderhoud van het geheel is zeer goed te noemen! De kavelgrootte bedraagt 363m² eigen grond.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, meterkast (vernieuwd in 2018), toiletruimte met wandcloset en fonteintje (2018), sfeervolle L-vormige woonkamer van maar liefst 37m² met eetgedeelte. In de aanbouw is de prachtige woonkeuken gerealiseerd met luxe inbouwkeuken (2018) en diverse apparatuur zoals koelkast, vaatwasser, vriezer, Bora kookplaat met afzuiging en combi-oven. De begane grond is grotendeels v.v. degelijke Quick Step laminaatvloeren en de woonkeuken is v.v. moderne plavuizen. Het stuc-werk van alle wanden en plafonds zijn in 2018 en 2019 vernieuwd en keurig afgewerkt. De goede lichtinval en het goede contact met buiten zorgt voor een ruimtelijk gevoel!

Eerste verdieping: Lichte ruime overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 7, 12 en 13m², complete badkamer (2018) met doucheruimte, dubbele wastafel met badmeubel en designradiator. Het stuc-werk van alle wanden en plafonds op de verdieping zijn tevens in 2018 en 2019 vernieuwd en keurig afgewerkt Vanwege de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik. Via vaste trap naar:...

Tweede verdieping: Overloop, CV-berging (Intergas HR, bouwjaar 2008). 4e slaapkamer / zolderkamer (circa 19m²) met dakraam en witgoedopstelling. De zolderkamer is afgetimmerd en v.v. nieuwe laminaatvloeren (2019)

Tuin:
De achtertuin is op het westen gelegen, met een prima zonligging en voldoende privacy. Er zijn 2 stenen schuren aanwezig van respectievelijk 15 en 15m². De schuren zijn direct achter de woning gelegen. Met relatief kleine bouwkundige aanpassingen is het mogelijk er één complete schuur van te maken.
De hoekkavel is ruim te noemen, circa 363m² eigen grond. De schuttingen zijn gedeeltelijk vernieuwd en naast de woning ligt ook nog een strook grond.

Een aantal pluspunten van deze woning:
-Het betreft dé ideale gezinswoning zowel intern als extern.
-De inbouwkeuken is in 2018 geplaatst en v.v. apparatuur.
-De meterkast, het leidingwerk, toiletruimte, badkamer e.d. zijn in 2018 gemoderniseerd.
-De woning is voorzien van nieuw stuc-werk: strakke wanden, strakke plafonds en keurige vloeren.
-De woning is gedeeltelijk v.v. rolluiken aan de voorzijde.
-De aanbouw van de woning is voorzien van dakisolatie, HR++ glas, vloer- en muurisolatie.
-Zowel aan de voorzijde als achterzijde voorzien van kunststof gevelbekleding.
-Parkeren voor de deur (grenzend aan een gezamenlijke parkeerplaats).
-Diverse voorzieningen, scholen en het prachtige winkelcentrum zijn op loopafstand te bereiken.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte121 m²
Bouwperiode1968
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact