Voeghoutenstraat 242 7891 LJ KLAZIENAVEEN

€ 110.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en klussers opgelet! Aan de Kap in een autoluw hofje wordt deze zeer degelijk gebouwde woning te koop aangeboden. De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1968, eenvoudig uitgevoerd en is netjes onderhouden. De woning biedt zeer veel leefruimte met o.a. een riante doorzon woonkamer, 3 slaapkamers en een complete zolderberging. Niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Maak dan een afspraak met ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging.

indeling
Begane grond: Hal/entree, meterkast, trapkast, toiletruimte, doorzon woonkamer met openslaande tuindeuren naar berging, half open keuken met eenvoudige inbouwkeuken (gedateerd), aansluitend is de bijkeuken te bereiken met witgoedaansluitingen en CV-ketel.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer, via vaste trap naar:...

2e verdieping: overloop, zolderberging, zolderkamer met dakraam.

De achtertuin is op het oosten gelegen, v.v. zeer eenvoudige overkapping/schuurtje en achterom. Er is tevens een stenen berging aanwezig.

De woning is zeer eenvoudig uitgevoerd, veel achterstallig onderhoud aanwezig en dient grondig te worden gerenoveerd.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte115 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1967
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact