Voorstag 12 7891 MX KLAZIENAVEEN

€ 465.000 Kosten koper

Omschrijving

Tandenborstel klaar? Verhuizen maar! Deze prachtige royale vrijstaande woning is gebouwd in 2000, uitstekend geïsoleerd, voorzien van 16 zonnepanelen (energielabel A) en in-stap-klaar te bewonen. Het geheel kenmerkt zich door de fijne leefruimte, de goede lichtinval, de prachtig aangelegde tuin met tuinkamer en veranda, de lage energiekosten en de riante vertrekken. De woning is recentelijk gemoderniseerd; in 2021 is de badkamer gemoderniseerd, in 2022 zijn er 16 zonnepanelen gerealiseerd (jaaropbrengst circa 6200KWH) en in 2023 is de toiletruimte vernieuwd. De woonkamer is aan de straatzijde gesitueerd en tevens v.v. erker. De half open keuken is v.v. nette inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur en openslaande terrasdeuren. De kavelgrootte bedraagt maar liefst 475m² eigen grond. Het betreft een zeer compleet en ideaal object voor niet- klussers en perfect voor gezinnen!

Indeling
Begane grond: entree in de centrale hal, meterkast, royaal toilet v.v. hangtoilet en fontein, speelse ruime woonkamer met veel raampartijen en sfeervolle erker, de half open keuken is v.v. complete inbouwkeuken en apparatuur; koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Vanuit de keuken is er zicht op de prachtig aangelegde tuin, de keuken is tevens voorzien van openslaande terrasdeuren. Vervolgens is de complete bijkeuken met witgoedaansluitingen te bereiken, tenslotte binnendoor naar de ruime garage (circa 19m²).

Eerste verdieping: overloop met vaste kast, doorgang naar 3 ruime slaapkamers van circa 11, 13 en 16m² waarbij de ouder slaapkamer is v.v. vaste kastenwand. Alle wanden zijn neutraal afgewerkt en de vloeren zijn v.v. vloerbedekking. De badkamer is in 2021 gemoderniseerd en o.a. voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel met badmeubel, toilet en elektrische vloerverwarming. De overloop is v.v. een royaal raam waardoor er veel lichtinval op de overloop is ontstaan. De eerste verdieping biedt evenals de begane grond fijne leefruimte en is uitermate geschikt voor gezinnen!

Tweede verdieping: Via vaste trap naar zolderruimte waar eventueel een extra (slaap- / werk) kamer is te realiseren! Ook deze ruimte heeft veel mogelijkheden en is momenteel als hobby- / zolderberging in gebruik genomen. Op deze verdieping is tevens de Intergas HRE combiketel (2021) en mechanische ventilatie geplaatst. De zolderverdieping is tevens v.v. zeer veel bergruimte achter de knieschotten.

Tuin en berging: de tuin is echt een zeer fijne aanvulling op het geheel vanwege de royale afmeting, de diepte, de ligging pal op het zuiden, de meerdere terrassen, de vijverpartij en de vrije beleving! Omstreeks 2018 is er een schitterende geïsoleerde tuinkamer met overdekte veranda en tuinberging gerealiseerd. Heerlijk genieten! Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig en dit maakt het plaatje compleet!

Bijzonderheden:
-gebouwd in 2000, zeer goed onderhouden geheel; energielabel A;
-de tuinkamer is voorzien van pelletkachel, keukenblok met inbouwkoelkast en openslaande terrasdeuren;
-de woning is v.v. hard houten kozijnen en HR beglazing;
- verwarming middels Cv-radiatoren; Cv-ketel (Intergas HRE CW5, bouwjaar 2021);
-perfecte gezinswoning op rustige locatie; gelegen in geliefde woonwijk;
-er is een waterontharder aanwezig en de woning is grotendeels v.v. screens;
-de garage is circa 19m² groot en v.v. geïsoleerde binnenwanden;
-huidige woonopp. ca. 136m², wanneer er op zolder een groter dakraam wordt geplaatst bedraagt het woonopp. ca 155m²
-nabij centrum Klazienaveen, sportvoorzieningen en basisscholen gelegen; Emmen op 10 autominuten gelegen;
-goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen en Duitsland middels de A37;

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte136 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2000
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact